f3Rd@ Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Ahoj, poridil jsem projektor EH-TW6100 a mam problem s jednim z HDMI portu, pokud pripojim signal do HDMI1 tak projektor prestane odpovidat, nejde vypnout, na jakekoli tlacitko na DO regauje asi po minute, kdyz ho zapinam, tak to trva asi 5 min jen nez zobrazi logo EPSON. Pokud kabel prepojim do HDMI 2 tak vsechno funguje jak ma, zadne prodlevy v odezve, startuje normalne. Zkousel jsem ruzne zdroje signalu i ruzne kabely. Napada nekoho v cem muze byt problem? Citovat
MotoMoto Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Měl by umět rozdělený obraz ze dvou zdrojů. Nemůže v případě zapojení druhého HDMI hledat první zdroj. Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 nejde o obraz ze dvou zdroju, ale o to, ze kdyz kabel prepojim z portu HDMI2 do HDMI1 tak to proste nefunguje Citovat
MotoMoto Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Já to chápu, jde o to, zda on v tu chvíli nehledá signál i v druhém HDMI a jinak to nespustí. Zkus připojit jiný signál do prvního a druhý do druhého portu. Možná to je blbost. A nebo reklamace. Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. květen 2014 Autor Odesláno 9. květen 2014 tak se to nejak zahadne samo rozjelo, jeste to otestuju, ale zatim to funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.