kocour17 Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 Ahoj chtěl bych se zeptat v čem upravujete fotky než je sem vložíte ? používal jsem imageshack ale ten teď nefunguje... Citovat
Edison Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 Zonner, fotokrám, nějaký další podle účelu... Citovat
John Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 Osobně VSO Image resizer a spokojenost maximalni.Rychlý a supr. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. květen 2014 Odesláno 3. květen 2014 Microsoft Office Picture Manager,malování,docela často na výřez výstřižky (W7) edit: kdysi jsem používal Nero PhotoSnap [upravil dne 3/5/14 16:09 od Gabriel 307] Citovat
kocour17 Odesláno 3. květen 2014 Autor Odesláno 3. květen 2014 Děkuji zatím sem vyzkoušel Fast stone a bohatě vystačí Citovat
punkac Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 taky mám fastone, jinak jestli jde jen o rychlou změnu rozlišení fotky a zmenšení její velikosti, tak pod XP používám fíčuru od microsoftu jménem Image Resizer. Udělá to v kontextový nabídce (když klikneš pravým myšítkem na obrázku) novou položku \"resize image\" - jen si vybereš formát a vytvoří to nový obrázek stejného názvu s dopsaným rozlišením (původní je zachován) Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Snagit Tool, malování a nakonec hopla na tinypic.com. Imageshack suxx Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.