Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Audio sestava- P206- dotaz


Maxiikk

Recommended Posts

Zdravím, asi mě ukřižujete, ale chtěl bych se zeptat na audio sestavu do peugeota 206 r.v. 1999

Chtěl bych se zeptat zda koupit oválné repra (případná montáž do plata) + zesilovač, subwoofer..prostě poradit kdo jaké má zkušenosti .. někdo psal že repro do plata je absolutní pitomost..ale jsem laik a chtěl bych si to \"laicky\" ozvučit..stačí mně opravdu minimum, elektrikář nejsem tak proto se tady dotazuji.. jaké jsou PRO a PROTI zesilovači, jestli je zesilovač na přední nebo zadní repra, nebo na všechny, kam zapojit subwoofer atd.. nebo stránku která se tím zabývá .. prostě tip na jednoduchou audio sestavu ! díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Popravdě ? co nejmíň .. chci za málo peněz - moc muziky :roker nee, koupil jsem si nové repro do předních dveří, páč ty origoš co tam byly, ty už pamatovali hoooodně.. čekám jen \"lepší\" ozvučení než z předních dveří.. bohatě stačí jen ovály+zesilovač.. někdo má třeba tip na takové a makové repra, k tomu takový zesilovač a vybral bych si (na ceně nezáleží, ale opravdu nepotřebuji muziku za 10 tisíc:).. plus tipy jestli třeba odpojovací konektory abys třeba plato vyndal když potřebuješ, plus na co si dávat pozor při zapojení, budu rád za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rádio : Panasonic CQ-C1475N (4x50W, impedance 4-8ohm)

repro: sériové papíráky :Dhttp://dily.iautodily.cz/foto_obr-94012-a.jpg

jako já do toho moc nechci investovat,víš jak, jen si \"polepšit\" a jinak za ty papíráky původní tam mám od BM audio labs (boschmann), krabice už nvm kde je, ale něco tomuhle podobného http://www.protectauto.co.nz/media/505d24422bb20_BM4150W3waySpeakerspair-690x400.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Nevíte někdo, od čeho jsou ty utržený kabely? Vedou jakoby doleva k volantu...:(. A případně dá se to lehce opravit? Chci kupovat nové autoradio a nevím, zda mi tohle dokáží v montážní dílně opravit (ptám se, zatím bez odpovědi). Snad to nebude nic složitého...

post-26453-14109637443242_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty kabely asi nejsou originální. Vypadají jako nějaké reproduktorové dvojlinky.

Aaaach, mám vzadu 2 neorigo reproduktory. Jak mám vědět, jakou koncovku koupit, resp. jakou mi ukradli? V otmle se fakt nevyznam..

[upravil dne 10/5/14 19:02 od Frozz]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to záleží jak to chceš napojit. Pokud tedy vyřadíš orig. zadní a místo nich připojíš ty nové tak stačí tyhle kabely napojit na ISO konektor. Pokud bys to chtěl ale zapojit všechno potřebuješ nějaký zesilovač.

Radio, které tam budu dávat, vypadá takto:

1991-kmm-100ay_01.jpg

Tam žádný origo zadní nikdy nebyly. Plato bylo prázdné aaž pak jsem koupil 2x oválné. Doteď jsem žádný zesík nepotřebova, kamarád mi napsal, že mám koupit 4ks červených samořezných rychlospojek a mělo by to fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě tam musíš mít redukci na ISO konektor.

Pokud si kamarád myslí, že jen připneš ke stávajícím repro paralelně ty nové, tak to takhle dělat nejde. Záleží samozřejmě na impedanci těch repro, ale obecně je to čuňárna, která může skončit odpálením koncového stupně rádia. Kamaráda žeň od auta koštětem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak rádio mám zapojené a plně funkční :aut.

Další dotaz:

je pravda, že když si budu chtít nechat vytlumit přední dvěře (asi jen levnou pěnou?), bude zvuk z venku méně slyšet? Nebo si mám nechat vytlumit dveře nějakýma deskama?

Chtěl bych docílit lepšího zvuku z radia v interiéru a zároveň potlačení hluku zvenku (když jedu na dálnici 130+ je to už docela slyšet).

Do jaké cenovky bych se mohl vejít? Co jsem tak koukal, tak na přední dveře je potřeba cca 4m2 materiálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...