Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Navigace - aktualizace


edition3

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Caute, mam otazku. v mojej 508 mam SMEG5.1.F.R4 s cestinou (ale cestina iba na velkom displeji, medzi budikmi nie), mapy som si uspesne aktualizoval na najnovsie, t.j. 2020-2 (Q4/19). Ale ide o ine. Viem ze je uz novsia verzia SMEG-u, konkretne 5.43.A.R2 (viem aj kde ju stiahnut a mam aj cely postup ako aktualizovat), ale bojim sa to aktualizovat sam. Pokial sa do toho pustim ja, moze sa stat, ze cely SMEG znefunkcnim? 😄 Odporucate mi radsej autorizovany servis alebo pri SMEG-u nie je co pokazit? Diky za rady.

Upraveno uživatelem stankobn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stát se to může. Ale to bych řešil, až to nastane. Nicméně, opraven na origo navigace je celkem dost, tak to v nejhorším v nějaké takové skončí a bude tě to stát jen nějakou pětku navíc. Já bych se toho nebál :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já na predešlé káře - Citroen C4 Grand picasso r.v.2016 som si bez problémou aktualizoval SMEG (v mojom prípadě SMEG PLUS) a aj mapy, speed cams atd., akorát sa riešilo, aby sis nezamenil SMEG zo SMEG+  

Čiže já bych sa toho taky nebál, při nejhorším ten autorizák navštívíš no... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes som skusal aktualizovat navigaciu ale neuspesne, postupoval som podla navodu, co je na stranke Peugeot. Po vlozeni do usb portu, system detekoval usb kluc vypisal AKTUALIZACE, overeni kompatibility a potom sa uz nic nedialo. Aktualizacia sa nespustila automaticky, preto som postupoval podla manualu, kde je napisane, ze ked sa automaticky neaktualizuju mapy, tak treba potlacit tlacitko NAV a nasledne vybrat polozku spravovat kartu, ale ja som tuto polozku spravovat kartu vobec nevedel najst. Viete mi s tym poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem za pomoc pri aktualizacii map "stankobn", jedine co ma zarazilo pri aktualizacii map, ze inzinieri v peugeote zjavne nemysleli na to, ze tie mapy sa budu v buducnosti aktualizovat castejsie a nie je mozne aktualizovat vsetky mapy europy vzhladom k tomu, ze system ma objemedzenu kapacitu pamete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak většina aktualizuje (má je v navigaci) mapy států, kam běžně jezdí. Ti, co potřebují všechny a jezdí po Evropě křížem krážem, jako ty, si musí vyměnit SD kartu v navigaci za větší ;)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...