Guest Slacky Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Zdravim, nikde sem to nenasel, takze se ptam jake kotouce a desticky preferujete? Dost sem slysel ze je vhodna kombinace kotouce Brembo max s testickama Textar, ale na 406 coupe se zrejme brembo max nedela :/ co mate vy a jak to brzdi? Citovat
407coupe Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 ja mam rad aj zimerman, ale ked chces investovat, tak kup ATE a budes mat kvalitu.. Citovat
Chip Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 na Coupatko jsem dal vše od Brembo to jsem byl ještě mladej a blbej teď doporučuju už jen ATE možná to bude tím kde pracuju:aut:aut ale fakt si mě ta značka získala Citovat
pethrd2312 Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 osobne davam drazkovane kotouce brembo dopredu,klasicke kotouce brembo dozadu a desticky brembo tez Zas tak drahe to není,aby si to clovek nemohl koupit Citovat
dzavel Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 ATE, od badisáka budou i za rozumnou cenu. Citovat
godzila.01 Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Já bych dal radši vrtaný zimmermanny, na ATE chodí moc reklamací ..... Ale taky je podstatný kolik do toho chceš dát a jak s tím jezdíš Citovat
John Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Na 3.0V6 coupe mám Brembo Performance vrtaný kotouce a desky Ferodo DS2500 a supr ale cena je jinde. Ale brzdí to pořád a hlavně to vůbec nevadne. Na 2.2HDI sedan jsem teď objednal ATE PD a desky ATE tak snad to bude slušný. Citovat
Petr0604 Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Dělám do autodilů a můžu potvrdit co říká godzila.01 Za poslední 2 roky se ATE zhoršilo, docela dost oprávněných reklamací. Měli by se zamyslet. Připadá mi, že si řekli: \"Tak teď to děláme dobře, máme jméno, tak ubereme na kvalitě a ze jména budeme žít navěky\".... Dřív jsem ATE hodně doporučoval, dnes ani omylem. Dobrá zkušenost je s TRW, Bendix a Zimermann. Toť můj názor. Citovat
ineverexist Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 ATE teda moc nebrzdi alespoň u me, docela lituju ze jsem to koupil, říkal jsem si je to originál tak to bude OK ale ani nahodou, brzdy jsou měkký a vadnou. Jestli se muzu zaptat na co přesně jsou uznany reklamace? Citovat
Ajap Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 To by mě taky zajímalo, viz moje vedlejší vlákno, po výměně kotoučů ATE mně třepe při vysoké rychlosti volant. Citovat
Petr0604 Odesláno 17. duben 2014 Odesláno 17. duben 2014 Konkrétně já jsem reklamoval u BMW 330D. Při prvních dvou zabrzdění nic, vše ok. Při třetím zabrzdění se auto roztřepalo úplně šíleným způsobem...náboje pod kotouči jako nové, měřili jsme házivost, vše vpořádku. Když se to prostě ohřálo, tak to začalo zlobit. Reklamace uznána, vada materiálu. A docela dost lidí je na Ate naštvaných. Raději kupují jiné značky. Nedělám reklamace, zase to tak nestuduju. Jen modrých krabic dost přibylo. S kolegy jsme se shodli, že se Ate moc zhoršilo. Citovat
brutall Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Koupil jsem před dvěma roky od godzily ATE PD+desky a brzdí lépe než bremba+ textary. Je to sice na 66kw. Hdi, ale oproti brembům+textarům brzdí ohodně lépe, až jsem si říkal, že lepší brzdy jsem neměl. Je to jen moje zkušenost. Citovat
Petr0604 Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Vidím to dnes a denně. Jeden chce jen Bosch nebo TRW, Ate ani vidět...Druhý chce výhradně Ate, nic jiného. Třetí jen TRW a Ate, Bosch nechce ani vidět. Ono je to individuální. Někomu sedí to a nesedí tamto. Citovat
John Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Petr0604 : uvidím až mi dojdou ATE PD a ATE desky jak se to bude chovat pak napíšu jestli to bude brzdit dobře... a nebo to bude katastrofa... Citovat
godzila.01 Odesláno 18. duben 2014 Odesláno 18. duben 2014 Ate nebrzdí většinou špatně, ale spíš je tam problém s reklamacema..... Já mám za ty léta vytipovaný některý značky, co skoro nikdo nezná, brzdí skvěle a nejsou na ně reklamace. A proto že je nikdo nezná, stojí o třetinu až půlku mín a vím že kvalitou jsou na tom určitě minimálně jako ATE .... Ale jak říká Petr0604 je to stejně individuální, každej preferuje jiný značky a většinou si do toho moc mluvit nenechají Citovat
stafflik Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 Já mám za ty léta vytipovaný některý značky, co skoro nikdo nezná, brzdí skvěle a nejsou na ně reklamace. A proto že je nikdo nezná, stojí o třetinu až půlku mín a vím že kvalitou jsou na tom určitě minimálně jako ATE .... pokud můžeš, tak mi něco doporuč na 307 SW 1,6 HDI. Brzo mě čeká výměna. Díky Citovat
222johny222 Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 no taky bych chtěl poradit. Ate už taky nechci...špatně brzdí Brembo max nedělají na coupé? A keramický destičky se dělají nebo taky ne? Citovat
John Odesláno 25. duben 2014 Odesláno 25. duben 2014 222johny222 : v 283mm na 406 coupe se Bremba MAX nedělají a keramika desky taky ne.Jedině by jsi musel udělat upgrade na BREMBA velký 305mm. A pak můžeš klidně mít jak keramiku tak i lepší kotouče. Citovat
godzila.01 Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Já bych měl mít na 406 - 283mm vrtaný zimmermanny, pokud se nepletu, tak dokonce na skladě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.