Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

......no nevím jestli se dá u automatu ze 150kw poznat 170-180kw.....? Si ten automat dávkuje výkon jak chce on ......

[upravil dne 7-4-14 20:23 od Přema]

Odesláno

Co do automatu vleze, to z něj i vyleze po odečtení mechanických ztrát přem ěněných v teplo. Takže buď to projde přímo - je uzamčeno, nebo dojde pomocí měniče ke zvýšení momentu - vstupní vs. výstupní otáčky. Tudíž celkový výkon generovaný motorem je tak jako tak přenesen a dle mě to poznat být musí :-) Jestli to tak není, tak mě opravte. B-)

Odesláno

Ano poznat to je.

Ale spis je znat vykon nez kroutak.

Duvod je prosty.

Pokud prvodovka spocita ze je kroutak vic nez v dane zatezi vyssi tak ho tam proste nepusti.

Povoluji kroutak max 520 co je i v prevodovce maximum.

Ale nastaveny je nizsi cca 490 - 500.Zas zalezi ktery usek mapy.

Vykon je 177-182 kW.

Jak u premy tak u clena 407coupe.

Uprimne.U velkych vykonu neni moc extra znat vykon a u automatu zas kroutak(podrazuji si).

Nejlepe to pozna kdyz si zmeri useky zrychleni.

Odesláno

Nerozumím, automat si dávkuje výkon jak chce on? Nebo je tím myšleno, že ovlivňuje výkon motoru, aby nepřekročil povolené parametry převodovky.

Odesláno
Straku viem ze je to trochu mimo témy, ale to fapko sa mi zdalo byť čisté keď som ho vytlkal...

Vysvetloval jsem ti jak se FAP zanasi.¨Kdyz nebyl cerny tak neznamena ze nebyl ucpany....

Odesláno
Nerozumím, automat si dávkuje výkon jak chce on? Nebo je tím myšleno, že ovlivňuje výkon motoru, aby nepřekročil povolené parametry převodovky.

Presne tak.Omezi kroutici moment motoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...