Jacobsoon Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Ahoj prosím o pomoc, přestaly mi fungovat všechny zásuvky v byte nevíte cim se to mohlo stát? Je možné ze se to stalo vypojenim TV ze zásuvky? Az pote sem si totiž všiml ze nejsou ani v jednom pokoji.. Pojistky sou nahozené. . Diky moc Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 To je na jednom okruhu (jističi) nebo na více? Shoď ten jistič a znovu ho natáhni. Citovat
Edison Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Zkontrolovat rovody... věnečky, zásuvky, ale nejspíš uzel nuláku od zásuvek v rozvaděči. Před prací vypni hl. přívod!! Jestli je máš na chrániči, mohl by to udělat chránič. Citovat
Jacobsoon Odesláno 29. březen 2014 Autor Odesláno 29. březen 2014 Ja tomuhle vůbec nerozumim.. Takže nejspíš bude muset zavolat odborníka. .dekuji Citovat
Edison Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 No... snad víš, jestli to je všechno na jednom okruhu a jestli je to na chrániči... Ale jestli.. tak to fakt svěř odborníkovi.. Ona elektrika je mrcha, Není vidět, tluče, zapaluje a zabíjí.. Nikdy si nemůžeš bejt pořádně jistej, kde se objeví... Citovat
ChouLu Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 Tak tak volej odborníka Za ty peníze to stojí Citovat
Dano406 Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 Je možné ze se to stalo vypojenim TV ze zásuvky? Az pote sem si totiž všiml ze nejsou ani v jednom pokoji.. Pojistky sou nahozené. . Diky moc A zkusil jsi tu televizi zapojit zpátky? Možná by se ti ty ostatní zásuvky objevily zpět v pokojích. Jestli máš jističe nebo pijistky snad rozeznáš ne?Jít se podívat a zkusit co radí koblih.Jen mě nějak nejde do palice z čeho píšeš když nejde zásuvka,jen mě napadá mobil. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 jistic muze vyskocit a vypada ze je zapojenej pojistka muze vypalit a vypada ze je funkci obe veci se mi staly, vymenit, skusit nahodit, u pojistek bych skusil dotahnout se povolila Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.