Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj prosím o pomoc, přestaly mi fungovat všechny zásuvky v byte nevíte cim se to mohlo stát? Je možné ze se to stalo vypojenim TV ze zásuvky? Az pote sem si totiž všiml ze nejsou ani v jednom pokoji.. Pojistky sou nahozené. . Diky moc

Odesláno

Zkontrolovat rovody... věnečky, zásuvky, ale nejspíš uzel nuláku od zásuvek v rozvaděči. Před prací vypni hl. přívod!! Jestli je máš na chrániči, mohl by to udělat chránič.

Odesláno

No... snad víš, jestli to je všechno na jednom okruhu a jestli je to na chrániči... Ale jestli.. tak to fakt svěř odborníkovi.. Ona elektrika je mrcha, Není vidět, tluče, zapaluje a zabíjí.. Nikdy si nemůžeš bejt pořádně jistej, kde se objeví...

Odesláno
Je možné ze se to stalo vypojenim TV ze zásuvky? Az pote sem si totiž všiml ze nejsou ani v jednom pokoji.. Pojistky sou nahozené. . Diky moc

A zkusil jsi tu televizi zapojit zpátky? Možná by se ti ty ostatní zásuvky objevily zpět v pokojích.:aut

Jestli máš jističe nebo pijistky snad rozeznáš ne?Jít se podívat a zkusit co radí koblih.Jen mě nějak nejde do palice z čeho píšeš když nejde zásuvka,jen mě napadá mobil.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...