Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

I k plechům se nechá sehnat typáč, jen nesmí člověk mlčet a ptát se prodejců, než je koupí :)

Jinak pokud chce ALU, tak stejně plechy nic neřeší, protože v 99% ty plechy nebudou sedět jak ALU (třeba ET) ;)

Odesláno

Díky všem za odpovědi.. v první řadě chci říct Hurvajsovi, jelikož má naprosto stejný letadlo jak já i ve stejný barvě, tak že má 406ku v moc hezkým stavu.. nárazník a prahy bez poškození narozdíl od mého a určitě mu fakčí tachometr, takže super :D

Za druhé Čakom, jeden z uživatelů tohoto fóra s nejhezčím Pežotkem, moc se mi líbí a i podle mě je na takové lodi divný mít 14,15ky.. Koukal jsem už dřív na ALU s typovým listem a buď jsem našel jen takový obyčejný nebo moc drahý.. nejradši bych černý na stříbrný auto.. Ale co stojí celkově to zapsání do TP se vším všudy ?

Odesláno

Oki, takže s liťákama mi pošlou i typový list zadarmo, když si o něj řeknu a také TÜV certifikát, vše vyplněné v AJ/ČJ a pak s typovým listem a TÜV zajít na TK s ničím jiným, kde mi vydají nejspíš nějaké rozhodnutí, se kterým půjdu na úřad s techničákem a tam to zapíšou za 50,-Kč.. jo ?

Je těžký si vybrat kola s atestem.. jsou buď škaredý nebo drahý tyjo :( žádný pěkný černý

Odesláno

Jj na ty 406 jsem už koukal kdysi, ale nikdy jsem to neprolízal víc.. když seženu ty papíry ke kolům, tak musí mi je schválit a dát do TP nebo ne ? Když mám v TP 15ky a chci 17ky třeba ?

Odesláno

Koupíš plechy za 6k s papírem, necháš je zapsat, a prodáš za 4,5k bez papíru. Pak si koupíš jetý hliníky za poloviční cenu co nový.

Nevím jestli to tak ale jde.

Odesláno

Tak byl to příklad, já nevim za kolik se pohybuje cena novejch plechů. Samozřejmě jsem myslel všechny čtyři.

Odesláno

Jaká je šance, že mi zapíší 17\" liťáky do techničáku, když tam teď mám napsané 15\" ? Je možný, když to neschválí na jedné technické jít na jinou ? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...