Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Může to Pe.Tr zvládnout


Péťa

Může to Pe.Tr zvládnout  

18 hlasů

  1. 1. Může to Pe.Tr zvládnout

    • ANO
      45
    • NE
      23
    • Kašlu na to...
      6

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Vono je.to těžký nechat se vyžrat,když je všechno dobrý a všechno chutná,ale.prekvapuje mě.ta tvoje brutální dieta,najednou takle.velkou dietu taky není dobrý,spíš by to chtělo postupně ubírat,no nic,držím ti furt pěsti a fandim 👍

Já žeru všechno co uvařím upeču a stejně nepribejvam,za poslední půlrok se držím  z 84 na.77my kilech a kalhoty na pásku.mam o dvě dirky utažený 

Tak se drž chlape👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlape, jsi fakt borec ! Už jenom vydržet !

Naprosto inspirativní story, která by měla další jedince, kteří se na to necítí, že by to zvládli, přimět začít něco dělat.

Rozhodně bych to teďka netahal přes moc aktivní úsilí, je to o zdraví, přeci jenom budeš hodně pomalu ztrácet na váze ale pokud tam zanedbáš určitě příjmy živiny tak se taky můžeš vyčerpáním někde vybulit, na to bacha.

Pročítal jsem to poctivě a teďka, když už jsi na normální váze/muskulatuře, bych se odprostil od té diety nebo ji aspoň dost upravil. Jednak bych se úplně vyhnul mléčným výrobkům a máslům, protože to je samej tuk, jez maso dle libosti ale hlavní je dodržovat gramáž a nepřežírat se. Kafe a slazené minerálky jsou naprosté tabu - to je snad horší než si přímo do úst sypat cukr, pivo (pokud jsi pivař) taky není dvakrát košér ale přechod z 12° na 10° poznáš.

A teď k věci, shodil si naprosto fantastické číslo a fandím ti ! Ono teďka je ale problém zformovat tu tzv. povislou/natáhlou kůži a tady mám dobrou zkušenost se saunou a během, ovšem při tom běhu je třeba vzít v potaz, že i když si nyní postupně kloubům dost(ku..a dost) ulevil ale i tak, kloubní vazivo, šlachy, svaly, .... to všechno potřebuje silnou podporu bílkovin,

no .... jsou toho kvanta co už mám za sebou a co bych ti mohl povykládat ale hlavní je jedno

je to ku.a pocit co? za mě jsi borec 👍

 

 

 

(omluva za vulgarismy ale kdo tím neprošel, neví a hlavně neuvěří jak náročné to mnohdy je, někdy více než si najít v pětatřiceti, dvacetiletou milenku).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Tony Stark dik!

odpovim tak nejak heslovite

-mam ted volnejsi aktivity, po a st hodina posilovani s vlastni vahou, vesmes na trx , kleci apod + so a ne behani + ted pribude uterni skopana, a blizi se kolo!

- i pres vegetariansky jidelak ted v dubnu, porad tlacim rano 4 vejce a pres den vegansky protein koktejly, samo multivitamin, leucitin, horcik a tibetskou houbu a vitamin D , tento mesic jsem vynechal cukry,kafe ,cokoliv mlecneho.

-od 1. kvetna me ceka uz jen Low Carb strava 

-pivo jsem za celý život dal tak jedno ročně, tvrde nepiju uz dlouho , posledni 3 roky piju striktne jen neperlivou vodu , z 99% filtrovanou

- aktualne 109 kilo, ja to pod tu stovku proste sundam!!! defakto potrebuju jeste trosku ssundat tuk z bricha a s   paží a jsem spokojen. 

- jo kuže to je problem ale zrejme budu resit operativne, jo nejsem us nejmladsi a "nafouknutej" jsem byl jo dlouho.

-pocit je neuveritelny  a az to dotahnu bude to top!💪 jeste jednou diky 👍

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

jak to tak byva planuje se to vsehezky ale realita je pak jina.

od 1. kvetna lowcarb strava nezacla , padlo rozhodnuti trosku poskadlit telo sacharidovyma vlnama ktere jsou ted v plnem proudu. 

coz ma za nasledek ze mam spoustu energie, jidlo mi chutna a neni narocne na pripravu. trosku vicero mam opet pohybu kdy volno mam jen v sobotu kdy mam pust  a tak neni duvod mit vydej kdyz neni prijem navic by to nebylo dobre.

krom klasické ho kardia mam i silovy trenink coz se podepiuje na narustu svalu , snizovani obvodu jednotlivych partií tela ale vaha nam trosku vylezla na aktuálních 114kg

bohuzel od unora mam nejake starosti a aktualne graduji a to se dost projevuje n spanku, stresu a pevne vuli, ikdyz pohyb dodrzuji i diky potrebe cistit hlavu u jidla uz sem tam bohuzel hresim, to je tak kdyz doma jsou porad haldy zakazanych dobrot. ale nevycitam si to a verim ze se to brzy zase zlomi. 

jinak v kvetnu pri fotbale jsem mel "uraz" ruky a stale me to trapi, nesevru pravou ruku poradne v pěst. nedovoluje mi to delsi vyjizdky na kole , takze davam prednost rotopedu a behani. proto jsem se ani neucastnil toho avizovaneho cyklomaratonu 😔

od cervence jedu uz bez trenera coz mi trosku uvolnilo takove to casove stresovani ze nekde musim byt v tolik a tolik presne. nezda se to ale je to takova fajn uleva. jinak jsme dal v kontaktu a dela mi potrebne korekce jidelaku v návaznosti s mym sportovnim blbnutim 🙈😁

aktualne tedy neni cilem nejaka kilova hodnota ale sundani pneumatiky kolem bricha, mohl bych to nechat vypumpovat, je to poslední partie ktera me trapi a ktera musi pryc , ale chci co nejvic ji zredukovat sam. vim ze to bude delsi cesta ale neni kam spechat 😉

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, kašli na to, netlač to dolů na silu. Jako první z hlavy odbourej stres - budeš lépe spát a i kila půjdou dolů lépe.

Mě osobně dost pomáhá běh, pokud nemůžu běhat, tak futsal či malý fotbal, případně vyšší level bembajze jsou docela dobré na zhazovaní břicha ale jde to opravdu pomalu a je potřeba fixovat/chránit kolena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...

nejen z časových důvodů a starostí se vším možným a nemožným, jsou aktualne me snidane a vecere ve stylu neco si vemu a jdu (rozumen ne uplne prasarnu a ne uplne top fit jidlo) a obedy mam v praci (klasika styl skolni jidelna) .

prvne jsem to zkusil v zari , okamzite +10kilo 😂 pam jsem byl zas 14 hodnej a -10kilo a ted zas to nedavam a opet +10 tzn aktual jsem 120 kilo. ale hlava si odpocala aspon v tom to duchu. pohyb furt mam , spise ve stylu 2x posilovna silova a 1x-2x kardio /tyden 

snad od ledna to bude malinko lepsi 😂😂😂 uz ted vim ze ne, dle diare se to zvolni v nakonci  června 2020 a to jeste nevim o vecech co cas neumim ovlivnit. 

Bohuzel nejde vse nalajnovat ale bojuju! 😉💪

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...