Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapy, mám dotaz, moje 406 nějak netáhne dokud nestoupne teplota. Je taková líná a jakoby neraguje na plyn. Po zahřátí na 70 a víc jede úplně normálně. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Mě napadá palivový filtr. Na Dia jsem ještě nebyl, je to čerstvý zážitek :)

Odesláno

OT: Do 70 stupňů bych na plyn nějak razantněji nešlapal... Nebo jsem asi moc nakažený tím,jak se říká,že by se turbodiesel neměl honit s chladným motorem. I když je fakt,že se mi auto na víc jak 78°C neohřeje,tak už to asi takový rozdíl není.

Odesláno

Myslíte si, že by to mohlo být intercoolerem? Dneska jsem na něj koukal a zjistil jsem, že je asi děravý, dole je celý od oleje a je tam taková ta jakoby vanička a ta je plná oleje a když jsem přidal, tak se tam dělají bublinky. Na DIA jdu zítra, tak jsem zvědavý :-)

Odesláno
Myslíte si, že by to mohlo být intercoolerem? Dneska jsem na něj koukal a zjistil jsem, že je asi děravý, dole je celý od oleje a je tam taková ta jakoby vanička a ta je plná oleje a když jsem přidal, tak se tam dělají bublinky. Na DIA jdu zítra, tak jsem zvědavý :-)

Ne to co popisuješ je běžný stav IC na každé 406

Odesláno

Ne to co popisuješ je běžný stav IC na každé 406

A napadá tě, čím by to mohlo být?

Odesláno

Včera jsem byl na DIA a vypsalo to závadu, nepamatuji si přesně, ale bylo to asi takhle: zkrat na +pól baterie čidlo teploty katalizátoru.

Zajímavé na tom bylo to, že auto cestou na DIA a zpět jelo úplně v pohodě, jako by nic. Dneska už to ale zase blbne :-(

Jsem z toho zmatený. Pokud by to bylo teplotním čidlem, kolik asi tak stojí +-?

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak znovu otevírám tuto diskuzi. V létě auto jezdilo normálně, jak se teď ochladilo, zase do ohřátí netáhne. Na DIA mi to psalo závadu na relé žhavení, ale ani mechanik si tím není jistý. Myslíte si, že by to mohlo být ono?

Odesláno

pokud by bylo vadné relé žhavení, jen by to špatně v mrazu startovalo, ale určitě to dej opravit--mrazy se blíží...

zkusil bych nechat vyměnit čidlo teploty, v autorizáku budeš mít slevu, zavolej/napiš tam :myslim

nebo vrakoviště

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím, 

mám podobný problém jako autor tohoto tématu. Výsledek DIA přikládám jako přílohu. Jaký máte názor? Čím bych měl začít? Předem díky za každou radu 

post-47436-0-86067100-1417804780_thumb.j

post-47436-0-09816800-1417804790_thumb.j

post-47436-0-58430400-1417804799_thumb.j

post-47436-0-87669800-1417804809_thumb.j

Odesláno (upraveno)

prvy vstrek je nahovby mali by byt hodnoty 0. aj nieco  nemalo by byt nad 1 aspon tak mi vravel kolega co robi s dia

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Ano origo DIA v PEUGEOTU,ale tam dáš docela ranec,ale vytisknouti závady na papír.(mě je vytiskli :D )

Nebo zkus poprosit někoho zde na klubu kdo by byl ochoten to načíst.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...