John Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Původně zaslal: Medvěd Škoda, že jsem netušil, že chcete jet až odpoledne (přijel jsem totiž do Prahy cca ve 13.30). Kdybych to věděl, tak bych se možná snažil dorazit dřív (ale vy byste se ke mně a Toyotě stejně nehlásili, co??) To je škoda hold, to viš že nestihaly.... Citovat
John Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 jinak tady je odkaz na par fotek odemně.. klik Citovat
Driver Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Tak už je tady \"rychlík\" john i s fotkama. Já sem fotky ani dávat nebudu stejně je budeme mít všichni stejný Citovat
Netopýrka Odesláno 2. říjen 2005 Autor Odesláno 2. říjen 2005 TAK JSEM KONECNE DOMA A FOTECKY NASOSANE. RADA BYCH PODEKOVALA VSEM VYLETNIKUM ZA PRIMA ODPOLEDNE. Doufam, ze jste vsichni dojeli v poradku ...na to, ze pocasi stalo za draka, to bylo prima a uz se tesim na Dzban Citovat
Bohouš Odesláno 3. říjen 2005 Odesláno 3. říjen 2005 Koukám koukám, že od mé poslední návštěvy se tam pár autíček proměnilo. No co, pozdě bycha honit......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.