oddie Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 No jasně, tady máme těch autoškol málo Mmch, Dodo je ta stará známá zkratka \"Dodělej Doma\" ? Citovat
Netopýrka Odesláno 21. září 2005 Autor Odesláno 21. září 2005 OKI...malé shrnutí po pár dnech: zatím přihlášení: Netopka, Juneau, Driver, oddie, John váhači: Bohoušovci, Vvitty ...kdo nemůže, nevadí, aspoň tip na výlet na jindy Citovat
Pavel T. Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 To je škoda, že to mám tak daleko. Určitě by to bylo super jako sraz v Kostelci. Navíc mám ještě po tom pokousání od 205 GTi svoji 406 v servisu, ale užijte si to. Snad příště... Citovat
Dave_k Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Klidně bych jel taky, ale neděli mám bohužel nabitou. Citovat
Zipík Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Vzhledem k tomu,ze budu v Praze na vystave vlacku ktera konci dopoledne tak je to docela realne.Nejspis ale pockam az na miste.Chci si jeste prohlidnout zameckou zahradu v Lanech Citovat
DjBoom Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: Zipík Vzhledem k tomu,ze budu v Praze na vystave vlacku ktera konci dopoledne tak je to docela realne.Nejspis ale pockam az na miste.Chci si jeste prohlidnout zameckou zahradu v Lanech ....a pokecat s vašíkem že Citovat
Zipík Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 S Vašíkem zrovna moc nemusím:D ale ta zahrada je prý pěkná Citovat
Netopýrka Odesláno 26. září 2005 Autor Odesláno 26. září 2005 Zipík: mno znám i hezčí zahrady, ale pokud budehezky, tak na procházku je to prima... Citovat
Zipík Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Já ve středu vyjíždím z domu a budu kousek od Rokycan u Plzně až do neděle.Tak přemýšlím kam se dá v okolí zajet a projet autí.Po cestě se stavím na Křivoklátě a možná Kerlštejnu.Pak možná Amerika a zámek Kozel...... Citovat
oddie Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Tak kde je to upřesnění místa odjezdu na sraz? Citovat
Netopýrka Odesláno 30. září 2005 Autor Odesláno 30. září 2005 ahoooooj všichniiiiiii!!! Tak včera jsem byla celý den off, proto dávám info k odjezdu směr Lány následující instrukce: sraz V NEDĚLI 2. ŘÍJNA VE 13 HODIN kde: PARKOVIŠTĚ McDONALD NA EVROPSKÉ Od odbočky na Džbán, kterou všichni znáte, by to pokud mapka nekecá mělo být za 4. světly od Džbánu, je po pravé straně ve směru z Prahy...moc nás zřejmě nebude, tak se sletíme tam. Jinak ještě je tam konečná tramvají, tak to snad všichni najdou kdo ne, tak mi brnkněte papa a těším se !!! Netopka:papa Citovat
John Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Ok, pokusim se tam bejt.... pokud mi do toho něco vleze, a to snad nee tak bych se každopádně ozval. :super Citovat
oddie Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 OK, přijedem, možná dokonce i nějakým Peugeotem [upravil dne 9/30/05 oddie] Citovat
Vvitty Odesláno 1. říjen 2005 Odesláno 1. říjen 2005 bohuzel neprijedu, ted jsem dorazil a na tyden mam rizeni plne zuby zitra planuju nejlepe nevstat z postele, dovolena probehla v tvrdem pracovnim nasazeni Citovat
Driver Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Autíška v Lánech jsou super, se divím, že tady ještě John neukazuje fotky, vždycky je všude první Citovat
John Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Driver: no jelikož jsem dorazil az ted domu.... a fotky uz se na tom pracuje.. jeste dneska kdyz to stacim sem hodim odkaz a nebo nejpozdeji zitra... Citovat
Medvěd Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Škoda, že jsem netušil, že chcete jet až odpoledne (přijel jsem totiž do Prahy cca ve 13.30). Kdybych to věděl, tak bych se možná snažil dorazit dřív (ale vy byste se ke mně a Toyotě stejně nehlásili, co??) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.