Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sešly se mi 3 sady 15´´ poklic (1x Peugeot, 1x no-name, 1x Ford). Budu-li je chtít na fóru inzerovat, bude to komerce? Při celkové odhadované sumě obchodu cca 1500,- Kč mi pětikilo (30%) přijde skoro dost ...

Peugeot zbyly po 406ce, ostatní 2 jsem kupoval na Tranzita s tím, že tam tutově půjdou a BOHUŽEL NIC (zítra jedu pro origa, doufám, že nerozšíří sbírku).

[upravil dne 17/3/2014 23:01 od Medvěd]

Odesláno

Medvěde, nevím o tom, že jsi se stal přeprodejcem náhradních dílů.... Naposledy jsi mluvil o tom, že děláš garážmistra.....

:D Myslím, že moc inzerátů nedáváš, aby si zde o tobě lidé mysleli, žes komerční inzerent..... :D Leda kdybys začal prodávat turistické známky, těch víme, že máš hodně :D:D:D

Odesláno

...a to je přesně důsledek ojebávacího přístupu některých nejmenovaných členů... že je potřeba se zeptat, aby měl člověk čisté svědomí něco sem vůbec vyvěsit

ne, Méďo, Tebe bych z komerco-vychcanosti fakt nepodezíral

Odesláno

Neone, co navrhuješ na neřády. :aut

Méďo, nafot to a dej to sem. Jednorázový přebytek je normální.

Většina lidí, kteří se ptají na komerci, mi píše SZ. Ale ani veřejné vlákno není od věci, sejde se ti tu více názorů. ;)

Odesláno

To víš, já Ti napíšu SZ a pak se tu bude šuškat, že někdo může inzerovat 3 sady poklic a někomu zatnou tipec, když tu prodává teprve pátou sadu disků za poslední měsíc. Ne, ne, radši pěkně veřejně a je klíííd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...