Wext Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Ahojky chtěl bych se Vás tady zeptat, nevíte jak náhodou udělat na 406 coupé sklopná zrcátka, někde jsem tady četl, že to dokonce ty zrcátka na coupé umí ale v mém coupé asi ne Poradíte ? Předem díky Citovat
Feedo Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Ahok, jak to udělat nevím , ale já když dám přepínač do nulové polohy, tak se mi sklopí Citovat
Wext Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Aha, no zkoušel jsem to a u mě ani ťuk nevím, čím pak to bude a ony se sklopí hned nebo až zamkneš auto ? Sice jsem zkoušel oboje a nic ale jen tak pro zajímavost Možná to bude chtít jiné zrcátka Citovat
Feedo Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Hned, když je přepnu na \"0\". Ale musím mít klíč v zapalování otočenej, tuším, do první polohy. [upravil dne 10/3/14 17:48 od Feedo] Citovat
Wext Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Aha, no já to zkoušel, když jsem měl auto nastartované, možná to půjde, uvidíme, zítra to zkusím ještě i v té první poloze a pak uvidíme co a jak Jinak můžu se tě na něco zeptat ? Ty ve svém vlákně píšeš, že jsi nějak opravoval poškrábané tapce, ale bohužel jsem se nedočetl čím, mohl bych tě teda požádat o radu, čím jsi to udělal ? Protože já je mám taky na pár místech škrablé a dost mi to vadí Ale jen jestli ti to nevadí Mimochodem pěkné auto taky bych chtěl Ultima Edizone, ale hold každý to mít nemůže, ale je fakt super i interiér, zkrátka všechno Citovat
petrb123 Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 sklapi se i pri nastartovanem aute, takze to tvoje nejspis neumi, nevim jak je to tam presne, jestli je pro to nejaka jednotka nebo je to spojeny nejak s jednotkou pro sedacky Citovat
Dave_k Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Sklápění při zamčení umí jen MUX verze. Já přiklápím taky pootočením čudlu na tečku. Sklopí se když je klíč v zapalování, alespoň v první poloze. Ve dveřích řidiče by měla být jednotka k zrcátkům a sklopný zrcátko (alespoň podle SB) by mělo mít 2 konektory. Citovat
Wext Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Aha, tak to já nemám. Je to škoda, ale dodělat by se to asi dalo že ? Nevíte o někom, kdo by měl tu řídící jednotku na prodej, ale asi to bude chtít i zrcátka , no uvidíme. Každopádně moc Vám všem děkuji za rady a informace. bez Vás bych to těžko zjistil Citovat
Feedo Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Opravy tapecu jsou v plánu teď na jaře. V oblasti dveřních repráku je ten plast hrozně okopanej. Já se v tom vrtat nechci, při své manuální zručnosti bych to ještě zk... Zkusím se obrátit sem http://www.autointeriery.eu/opravy-interierovych-plastu.html Citovat
Wext Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 Aha, díky, tohle mě vůbec nenapadlo, že něco takového existuje Taky se zkusím s někým takhle domluvit, když už vím, že to existuje Citovat
petrb123 Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 tak MUX mam ale pri zamceni se mi zrcatka nezklapi, at mackam jak mackam ovladac. budto se to da nejak povolit pres diag (zatim jsem to tam nenasel), ale spis mam dojem ze jsem nekde cetl, ze to proste neumi a co jsem videl na anglickem foru, tak si to lidi dodelavali dodatecnou elektronikou Citovat
John Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Ano u 406 coupe i MUX se to dá jen dodělat dotahnutím kabliku a pak se ti budou po zmačknutí ovladače sklápět,jinak se sklopí jen po otočení kolečka na ovládaní zrcátek. Jak už psal petrb123 na anglickém foru je i na to návod co se má přesně udělat atd. Citovat
P607Olda Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 No, asi pro fabriku je největší položka tam dát ty motory na sklápění. Pochybuji, že by tam motory dali a pak ušetřili na jednom kablíku. Takže prověř, jestli jsou tam ty motory. Měl jsem sklápění na 607, je to celkem zbytečnost. Výhodou je, že z dálky vidíš, že jsi nezapomněl zamknout. Nevýhodou je, že se to v mraze pokazí a že vystrčené zrcátko dělá \"nárazníkovou zónu\" proti odření. Při sklopeném zrcátku ti odře rovnou bok. [upravil dne 11.3.2014 09:51 od P607Olda] Citovat
Wext Odesláno 11. březen 2014 Autor Odesláno 11. březen 2014 No právě proto bych ty sklápěcí zrcátka chtěl, ať vím, zda jsem zamkl auto, nebaví mě to furt kontrolovat a nebo mačkat dálkáč, když ho zrovna nemám po ruce a zima mi nevadí, mám totiž garáž Jinak na ty zrcátka se asi mrknu jestli mají ten motorek ale pochybuji. A nemáte tady někdo z Vás náhodou ten odkaz na ten návod jak to dodělat ? Jinak ještě podotýkám, že se mi zrcátka ani při klíčku v zapalování nesklopí, takže to bude chtít asi buď nové zrcátka nebo natahat více kabelů, že ? Citovat
petrb123 Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 obavam se, ze ty budes potrebovat zrcatka s motorkem, ridici jednotku k zrcatkum co to umi a kabely. mozna tady se neco doctes: http://406coupeclub.org/PHPBB3/viewtopic.php?f=21&t=30281&hilit=deadlock+mirror, jen teda me se jaksi prici dodelavat to zabudovanim dodatecneho elektrickeho obvodu pro automaticke sklapeni zrcatek a zatahovani oken, kdyz tohle ma jit pres BSI, zamcu auto a SW zavre okna, sklopi zrcatka, skoda ze to nejde doprogramovat, bylo by to elegantnejsi reseni nez relatka, rezistory, tranzistory, draty..... Citovat
Wext Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 No to je škoda, že to nejde ale co nadělám. Jinak díky za odkaz Jinak zrcátka jsem už sehnal i s motorkem, takže by to nemělo dělat problém, teď jen řídící jednotku a káblíky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.