MilanF1 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Vážení a milí, zde je rozpočet na srazu. Je to excel a při změně počtu řádů/neřádů se mění i čísla další. Do nákladů vpravo lze psát ještě asi do 2 nebo 3 řádků a připočítávají se k celkovým nákladům. Je to čistě pracovní verze, já se v ní vyznám. Je nastavena na pesimistický odhad 50 řádů a 30 neřádů (spáči po celý víkend, bez dětí). Z toho plyne, že nám na program (nějaké vystoupení či něco dalšího) zbývají 4 000 Kč. Ale jakmile nám dorazí o 20 neřádů více, budeme mít k dispozici až o 8 000 Kč více! Doporučení: Vymyslet něco, co bude zajímavé pro červnový sobotní večer v hodnotě 5 000 Kč. V případě opravdu velkého zájmu lidí bychom vymysleli něco navíc. rozpocet_slunecnice.xlsx
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Ten Scratch, to je rypák. Ještě, že to máme nastavené nějak solidně a mohl jsem to jakžtakž obhájit. Ono už zveřejnit ceny, co si účtuje kemp mě zaskočilo tak jsem tam toho musel vypsat Samozřejmě se chytil Scratch ... snad to lidi stráví ...
Roman Bazi Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Musí to strávit, jinak ať sedí doma. Cena je podle mě solidní.
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Já původně měl dojednanou jinou cenu, Lukáš to může potvrdit, ale po Novém roce to prostě zvedli a ustoupit nechtěli. Celkově je cena pro členy OK - je tu nová lokalita, nové prostředí atd. Hlavně, že Scratch by ušetřil korunu, ale cestu z Prahy neřeší ... On je asi schopen vykomunikovat více, hlavně když by se s majitelem znal, to se pak komunikuje a dohaduje o ceně - třeba U Loubů jsme měli ultra dobrou cenu, protože davidekcz se zná s ředitelem ... třeba u Jičína v hotelu - což je náš partner - pracuje stajgrpavel, tam by taky šla udělat parádní cena. Je to rpostě o kontaktech...
MilanF1 Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Neupravíme trochu ceny? Tím myslím pro děti, které budou chtít postel, jídlo, ale je jim do 15 let. Těm bych odpustil poplatek za organizaci. Z 475 Kč to snížíme na 400 Kč? (200 Kč ubytko, 150 Kč jídlo a 50 Kč příplatek za neřáda)? Řádné dítě bych dal za 350 Kč (Medvídě). Celkové rozdíly oproti současnému: Dospělí: 375/475 Dítě: 350/400 Co vy na to, ještě než bude mít ChouLu přihlašovadlo.
MilanF1 Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 PS: Já to lidem vysvětlím, mám manévrovací prostor
ChouLu Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Milane nebudeme dělat ústupky... jednou se cena nastavila a tečka... za chvíli budou po tobě chtít tričko za 3 pětky...
MilanF1 Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Vždycky děcka neplatila organizační poplatek, já bych to prostě těm dětem zlevnil, protože jinak 6letý dítě, které nemá rozum, bude platit jako dospělý? To nemá podle mě logiku.
ChouLu Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 tak dětem zkrať organizačák... ale níž už asi nee
MilanF1 Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Ano, jdu dolů s poplatekem na organizaci. Řád platí 50 Kč a neřád 150 Kč, tudíž denně 25/75 a o to jsem to snížil, viz výše.
MilanF1 Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Z toho strach nemám, prostě dítě zaplatí 200 Kč za ubytko, 150 Kč za jídlo a 50 Kč dá navíc, to budeš náš profit, který využíjeme na program (jenom od Medvíděte to tak nebude).
MilanF1 Odesláno 30. květen 2014 Autor Odesláno 30. květen 2014 Zhruba jsem hodil aktuální příjmy na účtu do rozpočtu. (nepočítám do nákladů apartmány, ale to pro nás není závrtná částka) Nebylo to tak jednoduché, jak jsem si myslel. Data z databáze nestačila, musel jsem z nich vycucat a odečíst žrádla, až poté vycházela rozumná čísla. Pokud dorazí ti, co zaplatili (76), pak po podpoře klubu 6 000 Kč budeme v plusu 775 Kč (reálně nula, když započtu apartmány). Jakmile dorazí přihlášených 103 lidí, podpora bude 9 000 Kč a dostáváme se na plusová čísla 6 350 Kč (reálně 5 500 Kč). Částky jsou včetně programu, na který počítám 4 000 Kč. Ale zatím program zajištěn není (nebo je, za kolik?). Očekávám oněch 100 lidí na srazu, proto bych se nebál utratit nějaké další 4000 Kč. I s rizikem, že bychom přešvihli podporu klubu (však je to 40. sraz). PS: V kalkulaci chybí trička, v případě prodejů úplně všech, by mohl být z nich zisk cca 1 500 Kč. rozpocet_slunecnice.xlsx [upravil dne 30/5/14 20:37 od MilanF1]
Recommended Posts