Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, pred par dny sem si poridil citroen saxo vts a chci se zeptat zda li je tu nekdo kdo ho ma nebo mel? Mel bych nekolik otazek a dotazu . .diky

[upravil dne 6/3/14 18:41 od Jacobsoon]

Odesláno

musíš napsat že máš Pug 106 S16 od tunera s krycím jménem Citroen.

v mém okolí se pohybuje člověk co má Saxa jako zálibu a zdroj financí.

v překladu: mám kámoše co je do Sax blázen. zatím věděl všechno.

[upravil dne 6/3/14 22:06 od Chip]

Odesláno

Vsem diky za reakci mam motor 1.4 rv2001 auto mam tři dny takže zatím jen detaily:

1. Jak se nastavuji hodiny ?

2. V Jake je ideální poloze ukazatel teploty? Nejsou tam cisla. .

3. Problem s větrákem topeni sem zatím vyřešil odpojením, když sem vyndal pojistku přestalo jit servo. .(větrák se zasekl na stupni 3 a jde jen zesílit na 4)

4. Jaké saxana snese kola? V TP mam zapsáno 185/55 R 15, rad bych 195/50 R15, kam az muzu zajit s ET?

5. Na kterém miste vycvaknout světlo v kabině? Nerad bych to zlomil, nebo opizlal. Nesviti takže snad žárovka..

6. Oplastovani kolem vtska je moc hezky, no předchozí majitel to na některých místech přidělal na hulváta sroubama :-( na některých místech se to odchlipa zejména listy na dveřích, cim to přidělat, přilepit ? Asi to bude chtit celé sundat . .

to je zatím vše, všem moc diky za reakci a zkusím registraci na saxo clubu

Odesláno

K větráku . Teď jsem opravoval předřadný odpor na 306 1.6 . Ventilátor buď nefoukal a nebo foukal ale jen na max ( na 4 ku ) špatná tepelná pojistka v předřadném odporu byla vyměněna za novou . Oprava cca 20 korun i s utěsněním aby nenatekla voda dovnitř :-)

Odesláno

1. Zmáčkneš a podržíš tlačítko, začnou blikat hodiny-nastavíš, chvilku počkáš začnou blikat minuty-nastavíš a necháš bejt ono se to uloží

2. Většinou se pohybuje kus nad tou čárkou v polovině ale při zátěži může vylézt až k červenýmu. Dokud není v červeném tak bych se neznepokojoval.

3. Buď je to spínačem nebo odešli tranzistory v ovládání od klimatizace.

4. Tohle vyzkoušeno nemám ale bude to individuální podle kol a podvozku, vzádu to snese dost.

5. Zabrat po kratší straně opatrně šroubovákem, povytahnout a pak už vyndat ruku.

6. Nejlépe sundat, zajít do Citroenu nakoupit cvočky a pak to přidělat tak jak to má bejt.

Zkoušel sem registraci na saxo club a mě to normálně funguje tak nevím.

Odesláno

Teplota se mi pohybuje kousek pod půlkou, občas vyleze na půlku.. Na ty hodiny nemuzu přijít, zkousel sem už několik variant mačkání a pridrzeni, jedine co se mi povedlo je vynulovat km. . .

Odesláno

Presne tak sem to udělal a nic.. Svítily všechny kontrolky, začnou blikat akorat ujeté km a ty se po tribliknuti vynulujou, ale hodiny nic :-( jinak dnes sem zjistil olej v chladici kapalině takže predpokladam ze mě nemine tesneni pod hlavou... No dam to do servisu at to komplet prohlídnou.

Odesláno
Presne tak sem to udělal a nic.. Svítily všechny kontrolky, začnou blikat akorat ujeté km a ty se po tribliknuti vynulujou, ale hodiny nic :-(
Teď sem si uvědomil, ty mačkáš tlačítko vedle displeje na kilometry ale hodiny se nelogicky seřizují tím tlačítkem na druhé straně u otáčkoměru.

[upravil dne 8/3/14 19:33 od peter23p]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...