Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kamarádi,

chtěl jsem se zeptat jestli dokážu sám vyměnit horní a spodní kloub těhlice na předním kole. Mám na mysli jestli k tomu potřebuju nějaký specielní nářadí, třeba stahovák nebo tak něco, případně jestli po tom musím nechat udělat geomerii řízení. Ptám se proto, že jsem to nechal udělat cca před rokem a půl u Peugeota společně se spojkou, a je to zas v prdeli. Kdybych neměl auto registrovaný na ičo, měl bych záruku 2 roky. Ale takhle prostě mám jen rok.

výměna stála dost peněz a fakt nemám v plánu tam jezdit každej rok na výměnu. Jezdím sice dost po Praze a to je snad horší než tankodrom. Ale myslím že by to mělo vydržet víc než 30 000 km A to jsem většinu najel po dálnici. To samé je se spojkou, mám novej setrvák, lamelu, gufero, a začla klouzat. Ta origo vydržela 180 000km a teď 30 000? jak to mám chápat.

No a jestli dokážete poradit co mám koupit. Jestli DELPHI, FEBI, SKF. Nemám v plánu šetřit, tak bych chtěl koupit kvalitu. A ty darmožrouty v Peugeotu už živit nebudu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...