renda.j Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 Ahoj kamarádi, chtěl jsem se zeptat jestli dokážu sám vyměnit horní a spodní kloub těhlice na předním kole. Mám na mysli jestli k tomu potřebuju nějaký specielní nářadí, třeba stahovák nebo tak něco, případně jestli po tom musím nechat udělat geomerii řízení. Ptám se proto, že jsem to nechal udělat cca před rokem a půl u Peugeota společně se spojkou, a je to zas v prdeli. Kdybych neměl auto registrovaný na ičo, měl bych záruku 2 roky. Ale takhle prostě mám jen rok. výměna stála dost peněz a fakt nemám v plánu tam jezdit každej rok na výměnu. Jezdím sice dost po Praze a to je snad horší než tankodrom. Ale myslím že by to mělo vydržet víc než 30 000 km A to jsem většinu najel po dálnici. To samé je se spojkou, mám novej setrvák, lamelu, gufero, a začla klouzat. Ta origo vydržela 180 000km a teď 30 000? jak to mám chápat. No a jestli dokážete poradit co mám koupit. Jestli DELPHI, FEBI, SKF. Nemám v plánu šetřit, tak bych chtěl koupit kvalitu. A ty darmožrouty v Peugeotu už živit nebudu. Citovat
koblih69 Odesláno 22. únor 2014 Odesláno 22. únor 2014 SKF, najeto cca 70 tis. Nedávno kontrolováno - Vše OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.