Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dodělání klíče na dálkové ovládání


Cardaaa

Recommended Posts

Na strance auto-klic(tecka)cz najdes take samotne obaly ma je tam za 180Kc a kdyz napises do poznamky pri objednani ze chces i s logem na druhe strane budes mit i s logem peugeot za stejnou cenu.

zdravím,já jsem taky řešil promačkané gumičky na dvou tl. klíči. Tak jsem obědnal pouzdro na AUTOHIFI-ELCAR(tečka)CZ i s poštou to vyšlo na 339 kachlí. ze starého líče jsem přendal čip i s elektronikou a kovové tělo do nového a vše fachá ok. I s kovovým lvíčkem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Ahoj, ještě mě napadl jeden dotaz na vás....dokáže se do BSI auta dostat běžně nový klíč?......mám totiž jen jeden(3 tlačítkáč), takže lehce problém. Všude jich je na prodej dost, ale nechci se seknout....tak zda nemáš nějaké konkrétní doporučení, jak na to a který konkrétní objednat(Ali, Ebay)?

Raději se zeptám, než se v tom rejpat, objednat něco blbě......

díky

Upraveno uživatelem Sovicka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Zdravím,chtěl bych se zeptat ohledně načtení nového klíče na P307 r.v.2004,chtěl jsem dodělat jeden klíč,jelikož mám jen jeden a kdyby odešel,tak se do auta nedostanu,tak jsem zakoupil klíč a jel ho nechat spárovat,čip imo se chytl ihned-auto startuje,ale dálka ne a ne a to je už několikátý klíč,předchozí byli z Číny,tak se nedivím,ale teď jsem koupil klíč u nás,abych se mohl přesně domluvit co chci a to samé,DO nic.V BSI klíče smazány a načteny dva nové,ale dálka nejde stále spárovat.Prej je ještě v autě-nastavení přes diagnostiku,nějaká komfortní jednotka-což je údajně něco úplně jiného než BSI a tam se musí klíče odhlásit-smazat taky,že se tam klíče načítají a neveme jich to více jak 4 a že to můžu mít zahlceno za ty roky.Existuje nějaká komfortní jednotka u které se musí klíče taky mazat,kromě BSI-imobilizérů?Děkuji za ochotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žádná jiná komfortní jednotka není , immo a dálku má na starosti jenom BSI , maximálně jde v konfiguraci volit dodavatele klíče , ale to ti asi moc nepomůže , jestli nejde načíst dálka , tak může být taky v háji přijímač dálky v páčkách pod volantem :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V původním klíči dálka jde v pohodě,jen nemůžu načíst-přihlásit dálku na klíči novém,imobilizér se přihlásí-klíč startuje,jen dálka na tom novém ne a ne přihlásit-tak bude problém v klíči,člověk co to přihlašoval se na Peugeoty specializuje,tak určitě ví co dělá,ale prodejce klíče mluvil právě o te komfortní jednotce-jestli se smazala taky (já netušil o čem mluví),první klíč vyměnil bez problémů a při druhém řekl,že vrátí peníze,ale chci mít plně funkční klíče dva,tak zjišťuji co je a není možné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Dobrý večer pánové,

mám na vás několik otázek.....snažil jsem se sice info najít na fórech a na netu vůbec, ale nějak si nejsem jist, tak bych si to raději upřesnil.

K mému P307 cc mám jen jeden klíč(na přiložené fotce ten složený) a rád bych tedy dodělal klíč druhý. Po různých objednaných kouscích v číně jsem snad konečně sehnal ten správný(na přiložené fotce je to ten rozložený) a rád bych se zeptal....

1) rozložený nový klíč se dá použít...je to ten správný?...původní klíč má baterii na desce, ten nový v druhé půlce plastu klíče

2) nemám kartičku s kódem, bude tedy stačit zajet do Peugeota, kde mě po předložení dokladů onu kartičku vystaví?

3) nahodí mě ten klíč do BSI někdo s diagnostikou z klubu, bude toto stačit, nebo musím do autorizáku?...mám sice svojí Lexii, ale nejsem zběhlý, takže to raději nechám odborníkům:-)

4) vyfrézovat nový klíč zvládnou asi v každém zámečnictví, kde dělají autoklíče, nebo se musí někam spešl?

5) je ještě něco dalšího potřeba?

6) kolik je možno do BSI hodit klíčů, dají se tam nechat kupříkladu tři, že bych rovnou nechal udělat dva?

 

Díky moc

IMG_20171022_002247_HHT.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za info,

ještě k bodu 1....co by tam konkrétně mělo sedět? Na tom novém jsem nenašel žádné číslo......

A poslední otázka.....dá se použít třeba origo klíč z jiné 307?....z jakékoliv verze...SW, 3door? Počítám, že akorát by asi měl být pofaceliftu....a mít tři tlačítka i na kufr....jinak tam není žádný rozdíl?

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakódovat klíče dokážu třeba já ;) kod v peugeotu... za kilo na papírek, za 1500 na plastové kartičce.. záleží jak bude chtít servisák v autorizáku makat ;) s sebou velký techničák.

Použitý klíč, už znovu nenakoduješ do jiného auta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...