Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak origo nejsou, jedině HID sadu, ale to bych nedělal, svítí to na hovno a můžeš mít problémy s policajtama a na STK.

[upravil dne 16/2/14 11:10 od Šalda]

Odesláno
Tak origo nejsou, jedině HID sadu, ale to bych nedělal, svítí to na hovno a můžeš mít problémy s policajtama a na STK.

Díky

Odesláno

Zkoušel jsem také HID a jak píše Šalda je to na h...o,svítí to pěkně ale každej na tebe bliká a pokud začne sněžit tak je to jak když ti někdo hodí na okno prostěradlo. Po týdnu šli do světa.Lepší je dát žárovky s větší svítivostí,pohledej někde tu je o nich téma.

Odesláno

Mám z autodílů vysokosvítivé bílé žárovky H4 s modrou folii a jezdí se mi s tím dobře ;) .. chtěla jsem tam dát přestavbovou sadu na bixenony, ae pak se někde hádat s policajtama se mi nechce ..

Odesláno

Ta \"fólie\" se postupně lupe a pálí, výsledek je očouzená parabola na vyhození. Na 1. pohled to není vidět, když člověk světlo rozdělé je nad žárovkou úplně slepá...

Odesláno

Copak s policajtama a na STK. Ale to kurva nikoho nenapadne, že když dá HID xenony, tak ten chudák, co jede proti po dvou takovýhle idiotech nic nevidí ještě 5 km?

Kdyby to někomu nebylo jasné, stačí se dostavit. Mám doma takovou pěknou železnou trubku, kterou mu to rád vysvětlím, aby se mu rozsvítilo.

Odesláno

a nemáte tedy někdo nějaký typ na dobré žárovky.

Já tam měl osram nightbreaker, byly dobré ale ak půl roku a praskly. A tedy nechce se mi dávat každých půlroku 400 za nové žárovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...