Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dá se nějak zjistit podle serviceboxu kde je umístěné čidlo teploty pro ŘJ? Na termostatu jsem našel jedno čidlo zapojené (modrá) a druhé je nezapojené:myslim bohužel na tomto motoru jsou čidla za termostatem a nevidím na ně ani zespod auta......

a ještě jedna věc, když se připojim na diagnostiku tak hlasí že zelené čidlo je nefunkční, ukazuje mínusové hodnoty. může to toto hlásit i když je nezapojené? ¨Volný konektor k němu nikde nemužu najít:myslim

Odesláno

tak to je divné, vinko mám napsané správně..... a tak všeobecně se nedá zjistit ohledně tohoto motoru nějaké schéma termostatu a kde jsou čidla?

Odesláno

Ano já vůl:D

Mě to nějak nedošlo.... ale každopádně tento samí motor se dával i do 406 1.6 65kw BFZ XU5JP

dalo by se zjistit nějaké schéma kde a jak jsou rozmístěné čidla teploty na termostatu?

Odesláno

Ještě poslední otázka. dá se celý ten domeček termostat sundat z hlavy? kdyby ano, čím ho přidělat zpět? silikon na motory nebo koupit těsnění?

Odesláno

Mnoo na xsare som to mal bez tesnenia a pri opätovnej montáži som tam dával nejaký špeci tmel odolný teplote a agresívnym látkam,keďže je to na bloku a koluje tam chladiaca.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...