Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jelikož se v mém katu uvolnila keramika a už to chrastí, tak jsem se rozhodl nahradit ho nějakým uni. V Autokelly jsem narazil na tyto dva, které mají šířku trubky cca 57 mm. Cenově jsou na tom dost podobně, velikostně tak nějak taky. Bude lepší ten Starline, protože je na můj obsah nebo ten Bosal, páč má velkou rezervu v kubatůře? Co mám zvolit? Díky moc za pomoc.

Jedná se o 406 break 1.8 16V, 85 kW

Starline, obj. kód: 99.40.526: rozměry 406 x 165 x 102 do obsahu 1800 ccm

Bosal, obj. kód: BS 099-880: rozměry 464 x 184 x 101 do obsahu 5900 ccm

Odesláno

Nedrnčí, včera na to koukal v servisu a je to prej uvolněná ta hmota v katu. Ještě bylo původně podezření na vlnovec, ale ten je taky v klidu. Vysypanej ten kat asi ještě není, ale uvolněný to je.

Tak který byste teda dali? Ještě bych chtěl nějak dodržet tu EURO 3...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak paráda, nejdřív mi v servisu řekne, že to nejsou svody ani vlnovec, že je to vysypanej kat, tak koupím kat a ze servisu mi volá, že si musí posypat hlavu popelem, že to je fakt vlnovec, že kat je pěknej, pevnej... Tak uvidíme, jak se postaví Kelly k případnému vrácení, je akorát rozbalenej...

Odesláno

Koukal jsem na obchodní podmínky, tak do 14ti dnů u nepoškozenýho, nepoužitýho zboží vrací 100 %. Říkal, že ten vlnove chrastí pěkně, měl to dole. Že když na to koukal prvně, tak si myslel, že je to kat, ještě se mu takhle žádnej vlnovec neprojevil. Stejně mně bude ten zesílenej vlnovec stát kolem litru, kat stál 1621 peněz.

Odesláno

Tak jedzím tam už asi se 4. autem, nikdy nebyl problém se zeptat, jestli si to můžu koupit sám a zatím mě nikdy neposlal do pryč. Samozřejmě by mi jinak nějakej objednal. ;)

Nevím, do telefonu mi říkal, že je tam nějakej zesílenej s pancéřovkou, že jsou dražší kolem litra, no... Bere to přes někoho jinýho než přes Kelly. A ještě prej bude muset někde u soustružníků řešit nějakej kroužek, nebo co.

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...