Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar pani :) ... potrebujem poradit kde kupim tesnie prepadov vstrekov lebo auto bolo xxx krat rozoberane a sa asi opotrebovali a presakuju a je riadny smrad v kabine hlavne ked stojim s autom a pusti kurenie ... pridam ja foto .. tesnenie potrebujem na tu umelu cast co sa zastrci do vstreku ... dakujem vam :)

post-49118-14109635486776_thumb.jpg

Odesláno

teď jsem koukal do SB a cenu mi to vyhodilo 863Kč celou hadičku s těmi plastovými kousky.

a pak jsem koukal na tu sponku co tam máš zakroužkovanou a ta je za 54Kč

ale lepší by bylo mrknout tam dle VIN nevim jestli jsem se trefil s rokem a typem motoru bral jsem to jen dle oka

Odesláno

no to tiez je pravda nemuselo by to vydrzat tu teplotu .... chip: foto som stiahol z netu mne ide o to plastove co sa zastrci do vstreku a na tom je tesnenie :) .. docasne som to stiahol eska paskov lebo mi to pekne presakovalo :/ a spotreba 7.2 :/

[upravil dne 10/2/14 21:27 od sedrik20]

Odesláno

Takže gumicky vymenené originál na vysokú teplotu zo silikonu kus stál 25centov :). Ale podarilo sa mi niečo druhé :D . Ulomil som tu istiacu sponku na konektore ktorý sa zapája do vstreku teraz mi treba ten konektor zohnať :D. Či nebude to až taký problém nemal by ten konektor vyklznut ?:myslim

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...