Hafity Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Hej hola! Mají reprobedny s tímto označením nějakou kvalitu, historický význam, či něco podobného? Nebo je mám centrovat do kontíku? Citovat
Šalda Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Tesly budou dobrý, ale nikde nemůžu najít žádný info, dej aspoň foto jak vypadají, jestli nejsou poničený a tak. Osobně tuhle starou dobrou práci mám rád, a ne jako ty dnešní čínský šmejdy. Citovat
Milan+ Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Jestli je chceš darovat,tak je beru. V garage budou dobré. Citovat
Šalda Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 To jsou ony? http://www.repromania.net/tesla/tesla-reprosoustavy-ars-918/tesla-reprosoustavy-ars-918.php Citovat
Benžík Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 V garáži taky mám starý tesly, hrajou hodně pěkně. Citovat
Hafity Odesláno 9. únor 2014 Autor Odesláno 9. únor 2014 No když si pro ně dojedeš, tak ti je daruju... Vyklízím pozůstalost a tyhle bedny mne zaujaly především svou hmotností. Na jedné byl typový štítek, tak jsem z něj opsal typ. Zatím foto není, na netu jsem skoro nic nenašel. Ještě by mne zajímala možnost, jak to připojit k PC.... Citovat
Hafity Odesláno 9. únor 2014 Autor Odesláno 9. únor 2014 Šalda: tohle jsem taky našel a podle dalších údajů na štítku to asi budou ony. Je tam: Zj: 8 Ohm Pmax: 10 VA Pšpičkový: 30 VA Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.