Jepík Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Mám na prodej jeden čtrnáctkovej li?ák Speedilíne a tří jeté gumi Barum Bravuris 14/185. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 To jsou takový celkem dobrý počty pro použití na autě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Driver: tak treba ja bych koupil jednu hlinikovou patnactku jako rezervu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: Vvitty Driver: tak treba ja bych koupil jednu hlinikovou patnactku jako rezervu Pod auto se vejde li?ák do tý klece? Já tam mám plecháč s malou šířkou a nízkým profilem gumy pro nouzový dojetí a vypadá to, že je to akorát na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: Vvitty Driver: tak treba ja bych koupil jednu hlinikovou patnactku jako rezervu Pod auto se vejde li?ák do tý klece? Já tam mám plecháč s malou šířkou a nízkým profilem gumy pro nouzový dojetí a vypadá to, že je to akorát na to. ja tam mam plnohodnotnej 15\" plechac a v pohode takze by se tam trebas nejaky ten ALU mohl i vejit... no, to jenom tak ze kdyby byl za \"par korun\", tak bych si o par kilo odlehcil kufr jinak uz jsme to resili v modely/306... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts