Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hlásím přestup mezi Krabice


ozzy56

Recommended Posts

 rozumím, co tě 0% myslíš :), ale nikdy jsem to tak nepočítal, asi tam nějaká finanční ztráta bude, ale ta mi vynahradí nervy s neustálým opravováním starého auta a sháněním dílů--toho jsem si užil poměrně dost...,navíc po 5-6 letech má moje auto najeto relativně málo kilometrů, takže se dobře prodá i protiúčtem (auto má vše, co kupující žádá--málo najeto, koupené v ČR, historie super, údržba super), jak už jsem tu psal, vlastně dostanu v autosalonu protiúčtem více, než bych ho prodal soukromě, autosalon dává různé slevy a bonusy aby prodal, výrobce dává slevy..., taky nemusím řešit nějaké problémy s prodejem starého auta--u prodejce jedním podpisem:super, navíc STK až po 4 letech, zimní gumy zdarma, řekl bych, že se ta výměna u auta kolem 350 tisíc vyplatí :myslim, myslím to celkově--jen finance v tom nehledejte ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K té výdrži spotřebních věcí:  Mám stále origo komplet výfuk, spojku, turbo, vstřiky a třeba gumové koberce :) a jistě by se ještě něco našlo. Auto je rok 2009 a blížím se 200 000km.

Ozzy, jestli budeš prodávat zase po pěti letech, tak bych se asi stejně ozval zda to nechceš prodat soukromě. Zájem bych měl :)

Jo a mimochodem, někde jste, alespoň jako skicu viděli nástupce Partnera - Berlingo?? Ještě jsem na to nenarazil . . . . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

loni jsem četl, že letos má vyjet nový Partner/Berlingo s motorem 1.5 HDi 96kw, do nových 308 se ten motor už prý montuje, obrázky new Partnera jsem taky nikde neviděl a jsem zvědavý, co to bude zač :)

https://www.auto.cz/peugeot-308-vstupuje-cesky-trh-novym-1-5-bluehdi-kolik-nej-date-112210

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

tak dnes první STK a emise od novoty (po 4 letech) a bez ztráty kytičky :)

bodejť by ne, když mám najeto jen 40 tisíc a trochu se o něj starám..., na druhé straně jezdí denně a zatím nebylo na autě měněno VUBEC nic (mimo filtry a oleje v motoru), přitom na STK vůle na podvozku nenašli a u kontroly brzd na válcích šly obě rafiky stejně :mrk, jsem s autem dosud velice spokojen, opravdu :roker

vlastně jedna věc mě seje--na letních pneumatikách Michelin bude letos na podzim najeto cca 30 tisíc KM a budou na výměnu :grr, na to, jakým stylem jezdím, bych čekal že najedu tak 50, takže nové pneu určitě nebudou značky michelin...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

tak jsme zas o rok starší, na silvestra mívám uzávěrku :), auto pořád bez jediné poruchy, jen teď když je venku chladno, vrže a píská řidičovo okno při stahování, v létě sundám tapec a kouknu na to, měřená spotřeba za leden-prosinec 2018 je 4.7 (PP4.8), najeto k dnešku 45100 km, měním jen olej a filtry, v lednu koupím první stěrače, na léto mám nové komplet letní kola, protože ty origo Micheliny stojí za prd, jinak stále platí, že v autě jsou všechny žárovky PUVODNI :mrk, což považuju za zázrak, auto jezdí denně a zatím jsem nenašel pupínky po korozi, jsem s ním spokojen :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...