Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
:D Moc fotiti neumím, tak z boku to je to jen improvizace. Jen mě trochu nasralo, že 3kola lehce hází, což mi prodávající zatajil a já jsem taky blbej že jsem je před lakem když jsem sundával pneu nezkusil na vyvažovačce, ale co už není to tak hrozný

post-50498-1410963688298_thumb.jpg

• O 9 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Dlouho jsem sem nic nedal, ale coupé stále vlastním, ikdyž ted má zimní spánek a něco se vylepšuje. 

Přes léto jsem najezdil cca 8tis. km bez jediné vady, tak na podzim jsem vyměnil olej a sehnal jsem si nějáký drobnosti do introše a dál uvidím co seženu  :D

-Rozhodl jsem vyměnit sociální koberec za koberec z Ultimy-jak nový. Ten starý obyč se dost blbě vysával.

-sehnal jsem si zamozatmívací zrcádko

-clonítka s osvětlením. 

-Dneska jsem přišel na to že mi rosí radiátor ve spoji s trubkama, tak vyměnit O-kr. je v pohodě, ale už to někdo někdy prasil a je tam protočený Torx, takže ještě nevím jak to povolím :myslim .

-Pak bych se chtěl vrhnout na brzdy, které jsem ve předu letos za tech 8tis sjel-hold asi kvalitní materiál  :D

-Ještě tady mám pružiny z 2,2HDI 2004 rok, tak jsem zvědav jestli mi to coupé o 2cm klesne, protože snad každé Coupé co jsem měřil je o 2cm nižší  :roll

-Nakonec jsem zjistil že mi lehce hází kola, tak jsem je nechal profi srovnat, tak ještě pujdou asi do nové barvy, tak uvidíme jak se to podaří.
Jinak by to snad mělo být vše a sezonu bych chtěl stihnout :)
Přidáno foto vozového parku  :D

post-43764-0-53345600-1421867301_thumb.j

post-43764-0-13050200-1421867328_thumb.j

post-43764-0-13631900-1421867348_thumb.j

Upraveno uživatelem Msch406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...