KoudaK Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Starší model 405 2.0 SRI přestal z ničeho nic topit.. Poradí mi něko po čem mám jít? Citovat
kokosák Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 zavzdušnění topení, ucpání radiátoru topení, vadné ovládání studený/teplý vzduch, vadná vodní pumpa(ale to jsem viděl jen jednou u Octavie)..na víc možných příčin si teď už nevzpomenu.. EDIT: ještě jsem si vzpomněl, že pokud by to topilo třeba jen minimálně-vlažným vzduchem, tak termostat.. [upravil dne 6/2/14 23:43 od kokosák] Citovat
Marcel505 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Zkus poslechem, jestli Ti přehazuje klapku. Je možné, že Ti vypadlo lanko. Ten plast ve kterém je to uchycené je dost křehký, zvlášť v mrazech... Citovat
KoudaK Odesláno 8. únor 2014 Autor Odesláno 8. únor 2014 Teplý vzduch nejde jen studený.. Ventilátor jede.. Ta klapka asi bude ono.. Děkuji za rady... Jen mě znepokojuje ta hliníková věc co je na hadici mezi termostatem a topením.. Aby v tom nebyl třeba nějakéj elektromagnetickéj ventil kteréj je třeba furt zavřený a do topení nejde teplá voda.. Citovat
Marcel505 Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 ... Jen mě znepokojuje ta hliníková věc co je na hadici mezi termostatem a topením.. Aby v tom nebyl třeba nějakéj elektromagnetickéj ventil kteréj je třeba furt zavřený a do topení nejde teplá voda.. Cože? Nemáš foto? Každopádně do topení jde hadice přímo z hlavy ne? Voda jde nejdříve do topení, pak až k termostatu... Citovat
mi16 Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 ked to bude ta klapka a budes kupovat druhu, tak si ju pred tym rozober, lebo aj ta moze mat vylamane zubky... Citovat
KoudaK Odesláno 9. únor 2014 Autor Odesláno 9. únor 2014 Ne ne tady jde od termostatu 10 cm hadice a pak je ta hlinikova kostka a z te to pak pokracuje do topeni. V utery to nafotim a mrknu jestli do ni vedou draty. Podotykam,ze je to starej model s klimou. Citovat
KoudaK Odesláno 11. únor 2014 Autor Odesláno 11. únor 2014 Takze uz topi. Asi spatnej kontakt na tistaku. To kolecko na regulaci teploty neni na tahla ale jen na potenciometr. Jo a do te kostky co je na hadici 10 cm za termostatem vede konektor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.