Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Starší model 405 2.0 SRI přestal z ničeho nic topit.. Poradí mi něko po čem mám jít?

Odesláno

zavzdušnění topení, ucpání radiátoru topení, vadné ovládání studený/teplý vzduch, vadná vodní pumpa(ale to jsem viděl jen jednou u Octavie)..na víc možných příčin si teď už nevzpomenu..:myslim

EDIT: ještě jsem si vzpomněl, že pokud by to topilo třeba jen minimálně-vlažným vzduchem, tak termostat.. :)

[upravil dne 6/2/14 23:43 od kokosák]

Odesláno

Zkus poslechem, jestli Ti přehazuje klapku. Je možné, že Ti vypadlo lanko. Ten plast ve kterém je to uchycené je dost křehký, zvlášť v mrazech...

Odesláno

Teplý vzduch nejde jen studený.. Ventilátor jede.. Ta klapka asi bude ono.. Děkuji za rady...

Jen mě znepokojuje ta hliníková věc co je na hadici mezi termostatem a topením.. Aby v tom nebyl třeba nějakéj elektromagnetickéj ventil kteréj je třeba furt zavřený a do topení nejde teplá voda..

Odesláno

...

Jen mě znepokojuje ta hliníková věc co je na hadici mezi termostatem a topením.. Aby v tom nebyl třeba nějakéj elektromagnetickéj ventil kteréj je třeba furt zavřený a do topení nejde teplá voda..

Cože? Nemáš foto?

Každopádně do topení jde hadice přímo z hlavy ne? Voda jde nejdříve do topení, pak až k termostatu...

Odesláno

Ne ne tady jde od termostatu 10 cm hadice a pak je ta hlinikova kostka a z te to pak pokracuje do topeni. V utery to nafotim a mrknu jestli do ni vedou draty. Podotykam,ze je to starej model s klimou.

Odesláno

Takze uz topi. Asi spatnej kontakt na tistaku. To kolecko na regulaci teploty neni na tahla ale jen na potenciometr. Jo a do te kostky co je na hadici 10 cm za termostatem vede konektor.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...