Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nárazník coupe

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nevíte někdo o předním nárazníku na 406 coupe? někdo šikovnej mi asi nacouval do auta, nárazník podle místních servisů spravit nejde, je to moc rozbity, ešte utrženej roh blatníku a držák světla KO, prostě paráda :(

Odesláno

čus, já jeden mám, ale je trefenej uprostřed. Nic hroznýho, mám ho na autě. Ale budu dávat novej, takže tenhle ti můžu přenechat.. byl už svařovanej a někdo mi to trefil uprostřed - pod Lvem.. Pujde opravit. No a nebo napiš EMiXOVI, to je jistotka ;) ..... Kdyby jsi měl zájem o ten můj, tak sz..

Odesláno

Tak sem nasel vinika a pujde to z pojistky, takze zatim uvidim co na to rekne servis, jestli neco sezenou...

Odesláno

tak naraznik 28000kc + lakovani + svetlo a sme na 40K, tak mi z toho pry pojistovna udela totalku a zaplati asi velky kulovy... ma s tim nekdo zkusenosti?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak schanim dal, servis se na me vyjebal, takze kdyby nekdo o nakym narazniku vedel....

jinak se chci informovat, sou i narazniky bez vylisku na znacku jako to mam ja?

nebo to mam jen nako upraveny, vsude vydim jen s vyliskama a ja bych radsi bez :))

post-35234-1410963634458_thumb.jpg

Odesláno

Slacky : na 99% máš upravený nárazník na pokus o vzhled nového nárazníku s RZ dole.

Jinak všechny nárazníky pokud to není z face verze coupe 2003rok nahoru mají výlisek uprostřed na umístění RZ.

Odesláno

hele upravenej máš určitě... jinak pokud to máš pojištěný na vandalismus, nebo jak to tam uváděj, popřípadě na srážku se zvěří, tak zavolej na pojištovnu, že jsi srazil zvíře a že máš rozbitej nárazník, ja to měl na pojistku za srážku se zvěří a výsledná cena byla 50200,- ... zaplatil jsem tisícovku spoluúčast, dali mi novej nárazník a všechno kolem toho + jedno světlo... pojištovna vše uhradila

Odesláno

bohuzel, ani na zvirata ani na vandalismus to pojisteni nemam. Jinak kdyz se v servisu co me to ma ohodnotit a opravit dohodnu at mi z toho udela totalku, co bude dal? prijde nekdo z pojistovny, ohodnoti auto a pojistovna mi ty prachy da? a kolik?

Odesláno

hele pokud máš viníka tak ti peníze dá, pokud né a auto ti někdo nabořil na parkovišti, tak nedostaneš ani korunu... jinak mě to pojistili max na 150tis při totální likvidaci, s tím že 120tis bych měl dostat kdybych měl totálku vandalismem nebo srážku se zvěří, pokud by mi to zbořil někdo na křižovatce, počítá se to z roku výroby, ceny auta, hodnoty atd atd...

Odesláno

rocnik to je 98, nabourala mi to pani na parkovisti v praci, to uz je nahlaseny na pojistovne a resi mi to jejich smluvni servis, problem je v tom ze nemuzou sehnat naraznik

post-35234-14109636348709_thumb.jpg

post-35234-14109636348981_thumb.jpg

Odesláno

To je reálně foto? Dyť tomu skoro nic není, to ti opraví kde kdo. Já tu měl mnohem horší kousky a vždycky to klaplo...

Tohle bych si nechal udělat rozpočtem, koupil si do obýváku novou televizi a za zbytek to opravil ;)

[upravil dne 19/3/14 17:04 od koblih69]

Odesláno

no ja tu byl ve 4 servisech a vsude mi rekli v podstate to samy, je to blbej material a ze spravej max naky praskliny, ale pokud tam neco chybi tak ne, tak ja nevim jestli sou tady tak blby servisy?

Odesláno

Servisy v Jičíně posoudit nemumí tam znám jen Autoservis Imlauf a tam by to jistě neopravovali. Podle mě je to snadno opravitelné, kdybys byl blíž tak by ti to udělal.

[upravil dne 19/3/14 17:13 od koblih69]

Odesláno

nevím teda kde to máš pojištěný, ale pokud to řeší pojištovna, tak to platí pojištovna té ženské, ty by jsi měl dát auto do autorizovaného servisu a tam by ti to měli udělat... všechno vyměnit a nastříkat... neměl by jsi nikde shánět žádné servisy a podobně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...