John Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Zde je odkaz Jinak mám i kratky video z ochutnávky utopenců. Na podívání stačí. Pokud ho někdo bude chtít videt tak ho kdyžtak upravím,aby mělo menší velikost. P.S. Jinak pokud někdo chce tyto fotky všechny,a nechce se mu stahovat jedna po druhý, jsou na FTP clubu. ;) [upravil dne 11/9/05 John] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest minimaxa Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 foto zde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Kdybyste měli zájem, mám i nějaký fotečky z dobrošova z pevností Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Začal jsem na ftp hrnout svoje fotky, ale behem dopoledne jsem to nestihl (GPRS neni nejrychlejsi) a z domova se tam nemuzu pripojit (problem je u meho poskytovatele pripojeni). Takze pokracovani zitra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Ale prohlídnout si je můžete zde: http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./12%20sraz%20p-c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Kluci, jak se říká u nás v Brně, prostě špica. Hezký fotečky. [upravil dne 12/9/05 Autoškolič Dodo] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 taky už jsem hodil na ftp fotečky...kvalita nic extra, ale co byste chtěli od kamery:papa ...video zpracuju až budu mít čas, kterej teď nemám...udělám dvd a pak to asi ještě nějak smrsknu a? to můžou stáhnout i ti \"pomalejší\", ale jak říkám, ještě to nějakou chvíli potrvá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 kdo se chce podivat, zkuste tady... je tam kostelec a potom dobrosov http://vvitty.wz.cz/Kostelec2005/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: Tommy306 taky už jsem hodil na ftp fotečky...kvalita nic extra, ale co byste chtěli od kamery:papa ...video zpracuju až budu mít čas, kterej teď nemám...udělám dvd a pak to asi ještě nějak smrsknu a? to můžou stáhnout i ti \"pomalejší\", ale jak říkám, ještě to nějakou chvíli potrvá... Taky mám nějaké video, ale jak jsem koukal, tak nic moc. Ale snad z toho časem něco sestříhám. Nebo to pošlu naši klubové filmařce ke zpracování Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: Vvitty kdo se chce podivat, zkuste tady... je tam kostelec a potom dobrosov http://vvitty.wz.cz/Kostelec2005/ Koukám, kolik se vás sešlo na Odolově Musím se přiznat, že u pomníku jsem byl určitě víc než tisíckrát (nekecám) a nikdy jsem si nevšiml, že dělo stojí na hvězdě. Asi koukám příliš vzhůru :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Vvitty kdo se chce podivat, zkuste tady... je tam kostelec a potom dobrosov http://vvitty.wz.cz/Kostelec2005/ Koukám, kolik se vás sešlo na Odolově Musím se přiznat, že u pomníku jsem byl určitě víc než tisíckrát (nekecám) a nikdy jsem si nevšiml, že dělo stojí na hvězdě. Asi koukám příliš vzhůru :D no u nas jsi mel jako spravnou odpoved co je dominantniho vedle pomniku uznavat i odpoved \"dav z peugeot clubu\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotrek Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Hezké fotečky... Kua škoda, že mi to nakonec nevyšlo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Pé?o a Vvitty, super fotky, moje už jsou na ftp, takže se objeví jen na stránkách PC Jo Vvitty, nějak nejdou zobrazit fotky jednotlivých aut [upravil dne 13/9/05 Vertex] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Opravdu pěkná fotodokumentace PC srazíku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 to Vertex: koukam na to, vypada to ze mi spadla linka a nedotahalo se vsechno na ftp... zitra to opravim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: Vvitty to Vertex: koukam na to, vypada to ze mi spadla linka a nedotahalo se vsechno na ftp... zitra to opravim Jj skončilo to fotku před mým veteránem, tak jsem si to už chtěl brát osobně :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Mimo jiné, četli jste, jak boural nějaký účastník našeho srazu (moc si ho nevybavuju) s 205kou GTíčkem? Teď ten člověk s GTI ho prodává, mít peníze, utrhnu mu i ruce [upravil dne 13/9/05 Vertex] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdek Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ty ruce a Pavel (P406) v té chvíli hlavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: Vertex Mimo jiné, četli jste, jak boural nějaký účastník našeho srazu (moc si ho nevybavuju) s 205kou GTíčkem? Teď ten člověk s GTI ho prodává, mít peníze, utrhnu mu i ruce [upravil dne 13/9/05 Vertex] Škoda.....mohl se na srazech objevovat nějaký brácha mého veterána Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Původně zaslal: zdek Ty ruce a Pavel (P406) v té chvíli hlavu. No myslím, že on musel taky zamačkáva slzy, protože je vidět, že se o něj fakt staral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts