Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 8 hodinami, Rikic339 napsal:

Letošní rok byl doposud šílený, bohužel nás v dubnu opustila naše milovaná zlaťanda Sofie, po čtyřměsíčním boji s agresivním nádorem v hlavičce to bohužel vzdala, přestala pít a jíst a nešlo už nic dělat :( Bylo ji čerstvých 9 let..

Máme  to podobné , jsou to dva měsíce 😢 cca pět měsíců  bojovala s neléčitelným nádorem v hlavě.  Bylo to náročné , 24 hod péče , za tu dobu nás to stálo 100tis kč. Dělali jsme to s láskou, prostě člen rodiny 💕 Měla epileptické záchvaty které se vracely častěji a častěji . Bylo nám řečeno že se uzáchvatuje , to znamená, uspat krásného a na pohled zdravého psa. Jen si říci , teď je ta doba kdy se začíná trápit. Bohužel vinou silných léků , jí nakonec selhaly orgány. Ráno a celé dopoledne  si hrála , jedla pila a navečer lehla...... veterinářka přijela k nám domů a po vyšetření řekla že se už nedá pomoci. Stále to nemůžeme překonat ....

image.thumb.png.32e999d062ae5a488b67a68271ceeb6c.png

Odesláno

To je mi moc líto :( naprosto to chápu.. Měli jsme to podobně, odhadnout tu hranici kdy už se trápí a usnadnit ji odchod, asi nejhorší rozhodování v životě.. Jak jsem psal tak si ale nakonec sama řekla.. Krom toho nádoru byla zdravá a plná života, do poslední chvíle šťastná a veselá plná elánu.. 

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

vůbec nechápu proč se říká: těžký psí život, ani psa by ven nevyhnal atd.  😉

dcera má toi pudla a ten taky převážní spí , nebo žere samé dobroty 🙈😂,   hlídám ho na chatě, když jsou třeba na dovolené, ale pak nechce jít k nim 😂, nebo když k nim příjdu a pak odjíždím domů, leze mi do auta 😂, asi mě má rád, či co

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Tak to se nedivím že pořád spí, našemu je 5 let a když jsem doma tak do 15spi a když se všichni začnou vracet domu tak vítá no a pak už v 20.00 si kde do postele natáhnout a pak spí až do rana , krásný zivot ma…🤣

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ač je to víc jak 8 měsíců , stále jsem nepřekonal odchod naší čubiny ☹️ Psa jsem chtěl , ale později , velkého a hlavně na dvůr. Mít ho rád ale nepřipustit si ho takhle k srdci jako tu minulou. Žena na mě tak trochu ušila boudu , jsem z toho celkem v pr.de.li , nepřipustit si jí k srdci bude těžké , spíše nemožné.

Od včerejšího dne, naše Princess Mia Carpe Diem

image.thumb.png.4f3308c748d7a837f2b9148db32df8d6.png

• O 5 týdnů později...
Odesláno (upraveno)

lehce po novem roce nas opustilo nase "prasatko" Lucky
byl to krizenec Nemeckeho ovcaka a Bordercolie kdy jsme je neuhlidali - pak mela problem s mlecnou zlazou kdy se ji tam udelala nejaka boule a byla na opraraci ze ktere se uspesne zotavovala 
pak najednou prestala zrat nechtela chodit ven a byla takova malatna 
divny bylo ze asi 2 dny pred koncem ozila zrala 
nejhorsi bylo ze ji nasla nejmladsi v obyvaku natazenou 

sice to bylo telatko co neposlouchalo ale bylo to zlaticko mela asi 9 let

obrazek.png.8ade20596abd89503007c4b30ce7146c.pngobrazek.png.4bc3fb3605115254781c1a2105a97202.png

obrazek.png

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...