Davidak79 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 před 8 hodinami, Rikic339 napsal: Letošní rok byl doposud šílený, bohužel nás v dubnu opustila naše milovaná zlaťanda Sofie, po čtyřměsíčním boji s agresivním nádorem v hlavičce to bohužel vzdala, přestala pít a jíst a nešlo už nic dělat Bylo ji čerstvých 9 let.. Máme to podobné , jsou to dva měsíce cca pět měsíců bojovala s neléčitelným nádorem v hlavě. Bylo to náročné , 24 hod péče , za tu dobu nás to stálo 100tis kč. Dělali jsme to s láskou, prostě člen rodiny Měla epileptické záchvaty které se vracely častěji a častěji . Bylo nám řečeno že se uzáchvatuje , to znamená, uspat krásného a na pohled zdravého psa. Jen si říci , teď je ta doba kdy se začíná trápit. Bohužel vinou silných léků , jí nakonec selhaly orgány. Ráno a celé dopoledne si hrála , jedla pila a navečer lehla...... veterinářka přijela k nám domů a po vyšetření řekla že se už nedá pomoci. Stále to nemůžeme překonat .... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 27. červen 2025 Odesláno 27. červen 2025 To je mi moc líto naprosto to chápu.. Měli jsme to podobně, odhadnout tu hranici kdy už se trápí a usnadnit ji odchod, asi nejhorší rozhodování v životě.. Jak jsem psal tak si ale nakonec sama řekla.. Krom toho nádoru byla zdravá a plná života, do poslední chvíle šťastná a veselá plná elánu.. OK406 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 13. listopad 2025 Odesláno 13. listopad 2025 Co jsem půl roku doma,tak když to pozoruji, šílené co toho prospí. Charlie 1, ozzy56, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. listopad 2025 Odesláno 13. listopad 2025 (upraveno) vůbec nechápu proč se říká: těžký psí život, ani psa by ven nevyhnal atd. dcera má toi pudla a ten taky převážní spí , nebo žere samé dobroty , hlídám ho na chatě, když jsou třeba na dovolené, ale pak nechce jít k nim , nebo když k nim příjdu a pak odjíždím domů, leze mi do auta , asi mě má rád, či co Upraveno 13. listopad 2025 uživatelem ozzy56 Milan+, Charlie 1, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 to už mate jen 1 čivavu? to je náš trhač , jezdi s nama na dovolenou , no kdyz jsme pryč tak je smutnej a nejí, zavislak Milan+ a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 (upraveno) @Charlie 1 jestli to bylo na mě, tak u nás je jen jedna od začátku. Už ji je 14 roků. Upraveno 16. listopad 2025 uživatelem Milan+ Charlie 1 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 Tak to se nedivím že pořád spí, našemu je 5 let a když jsem doma tak do 15spi a když se všichni začnou vracet domu tak vítá no a pak už v 20.00 si kde do postele natáhnout a pak spí až do rana , krásný zivot ma… OK406 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Davidak79 Odesláno 17. leden Odesláno 17. leden Ač je to víc jak 8 měsíců , stále jsem nepřekonal odchod naší čubiny Psa jsem chtěl , ale později , velkého a hlavně na dvůr. Mít ho rád ale nepřipustit si ho takhle k srdci jako tu minulou. Žena na mě tak trochu ušila boudu , jsem z toho celkem v pr.de.li , nepřipustit si jí k srdci bude těžké , spíše nemožné. Od včerejšího dne, naše Princess Mia Carpe Diem regius, Dave_k, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden Odesláno 17. leden To je Biewer?? To je spíš kočka než pes Ale ať dělá radost, je to plyšák Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor (upraveno) lehce po novem roce nas opustilo nase "prasatko" Lucky byl to krizenec Nemeckeho ovcaka a Bordercolie kdy jsme je neuhlidali - pak mela problem s mlecnou zlazou kdy se ji tam udelala nejaka boule a byla na opraraci ze ktere se uspesne zotavovala pak najednou prestala zrat nechtela chodit ven a byla takova malatna divny bylo ze asi 2 dny pred koncem ozila zrala nejhorsi bylo ze ji nasla nejmladsi v obyvaku natazenou sice to bylo telatko co neposlouchalo ale bylo to zlaticko mela asi 9 let t Upraveno 16. únor uživatelem Havlicek.Lukas Klemoň a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.