Háček Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 ty rejty vypadá to zajímavě ... .. už dlouho řešim zadní nápravu na mojem kombíku 405 ... a docela mně pobavily ty trubičky co sou vedený spodem .. .. Jinak souhlasim s F.I.K em že se budou mezi sebou tlouct torzky a mechy .. Citovat
F.I.K Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Kdybys byl jó fajnšmekr, tak bych to řešil, že bych nechal původní torzky, ale uchycený napevno by byly jen v rameni. Ta část uchycená v nápravnici by byla zbavena tisícihranu a uložená v nějakém kluzném pouzdru. Kousek vedle toho pouzdra by byl nový tisícihran, nebo nějaký jiný x-hran ( ) na kterém by bylo malé ramínko na jehož druhé straně by teprve byl měch. Ten by se musel zvolit tak aby byl mnohem tvrdší než torzka. A fungovalo by to tak, že bys tim měchem jen nastavoval výšku, ale pružilo by to pořád na torzkách. Kruci vymýšlet kraviny to by mi šlo. [upravil dne 2/2/14 21:23 od F.I.K] Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 mrkni na capyho projekt se 405tkou, tam predelaval uplne zadni napravu. je to sice velikej zasah do auta, ale jako inspirace. ale on mel 4x4 ta ma vzadu uplne jinou napravu než klasika 405 atd zas ty torzky drži rameno aby nevyjelo z napravnici. ja bych to udelal tak že bych si napžed zjistil jakej tozsah ma torska. (naloženy auto - vyvešeny kola na heveru) pokud by ten rozsah byl dostatečnej tak bych přenastavil torzku tak aby auto leželo na zemi jak bych potřeboval a pak ho jen přizvedl mechama. když by byly mechy nafoukli tak by torzka byla ve stavu vyvěšenych kol. v podstate by vubec nepružila. to je jen muj napad jinak to chce si koupit auto s pořadnou napravou a ne ty s torzkama Citovat
Rejty Odesláno 3. únor 2014 Autor Odesláno 3. únor 2014 torzky nejsou špatný....ale na tohle jo Jak píše Čakom, tak tak to mam vymyšlený..nic jineho s tom asi vymyslet nepujde... Citovat
odee Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Mě se docela zamlouvá F.I.Kovo řešení, ale tam už je trošken jiná náročnost na úpravu, ale nápad opravdu dobrej! Jinak, nedávno tu někdo házel odkaz na zadní nápravu 405 předělanou na tlumiče s pružinama v horizontální poloze, to byla lahůdka:P EDit: já vůl to mám vlastně v mailu:D tak kdo neviděl: [upravil dne 7/2/14 16:20 od odee] Citovat
Háček Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 odee ted si mně dostal s tim videjkem, to je šupa jak blázen, jak ten zvuk tak ta naprava .. jinak na 405tce ma vzadu ,,persony\'\' Capy ... ma fotky ve vlakně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.