Bustr Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Ahoj lidi, dnes když bylo venku kolem 30stupňů tak mi teploměr kmital mezo 90 a 70 stupni a to velice rychle, voda v chladiči je. Je možny že to bylo zapnutou klimoškou nebo je v haji termostat? Do ted se mi to nestalo. I když bylo vic, tak teplota stale držela na 90 i s klimoškou... dik za ohlasy a rady.... Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Někde se to tu už řešilo???:myslim:myslim Dej si vyhledat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Původně zaslal: Bustr Ahoj lidi, dnes když bylo venku kolem 30stupňů tak mi teploměr kmital mezo 90 a 70 stupni a to velice rychle, voda v chladiči je. Je možny že to bylo zapnutou klimoškou nebo je v haji termostat? Do ted se mi to nestalo. I když bylo vic, tak teplota stale držela na 90 i s klimoškou... dik za ohlasy a rady.... Milan muze byt taky jen spatny kontakt na cidlu nebo na budicich, zkus ocistit kontakt na cidle ktere je prisroubovane hned u termostatu, popripade rozebrat budiky a prihnout kontakty, popripade prepajet uchyceni kontaktu na plosnem spoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts