Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ako zamknut nastartovane auto?


ethan123

Recommended Posts

Možná :xvul

Po zkušenosti, kdy se mi samo zamklo nastartované auto před pumpou ONO v Plzni a já si musel vyslechnout od mnoha řidičů spoustu různě nehezkých slov a \"otevření\" výjezdovou firmou stálo cca 1000,- Kč bych zakládal spíš vlákno zcela opačného významu (jak zajistit nezamčení nastartovaného auta).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To 50m řešení nemusí být špatné, ale to je pro mě málo. A 7000, za to dávat nebudu. Mě by spíš zajímalo, jak je to s ovládáním zámků na vzdálenost několika set metrů jestli s tím má někdo zkušenost a není to příliš OT.

P.S. já jsem pro změnu auto zamknul, ale klíče jsem nechal zvenku v zámku párkrát a naštěstí nic. Na druhou stranu v rodině mám i případ, kdy auto s klíčky v zapalování zmizelo. Naštěstí se našlo - spoluobčan jej vzal pouze na \"projížďku\".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ahoj Kluci, mam v autě magicar. Auto odemknu a zamknu realně v Praze na 300m, na chatě i 3km. Umí to 2 výstupy (otevření kufru, rozsvícení světel) a má to i dálkový start, ale ten nemam zapojenej.

Celé mě to před 4mi roky vyšlo na cca 4000, zapojoval jsem to sám.

Na zmáčknutí ihnet vidím napětí na baterce a teplotu v autě zároveň jsou mi přenášeny informace z kontaktů dveří a otřesového čidla. Je to bomba. Nadruhou stranu vždy vím, když nějakej kretén neumí parkovat, takže mám tak 2x deně nervy v kýblu. Radši nevědět :-D

A když už zapomenu třeba klíče, nebo jen něco potřebuju v autě a nemám klíče, vyťukám PIN kod na čelní sklo a auto se mi otevře...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je tam otres cidlo , do jednotky zadas kod napr 2454 , prvne do okna u cidla tuknes desetkrat , alarm pochopi ze chces nouzove otevrit auto , u cidla je dioda blika cervene kdyz tukas blika zelene. po tech deseti tuknuti zacne blikat rychle za sebou , tak vytukas prvni cislo , 2 tzn tuknes dvakrat, on to cervene zovakuje a zas se rychle rozblika, tuknes druhe cislo 4 tzn tuknes ctyrikrat zas to zopakuje a az do konce furt dokola. az das posledni cislo tak zapremysli jestli je to spravne a odemkne , kdyz neni tak spusti alarm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super, teĎ mám brouka v hlavě s tim dálkovym startovánim, taky sem slyšel pouze o dalším agregátu kdy vám to předehřálo motor, ale fakt rvát dalších 30tis do auta který má max. cenu 40tis. se mi nechtělo, 3tis ale už jdou. Ráno mě fakt nebaví vylézt ven v mrazu, nastartovat a zase běžet domu dát snídani a pak až je auto nahřáté, na 1.9td by to s tou elektrikou a zapojenim nemuselo bejt tak hrozný, má s tim někdo zkušenosti dávat to do 1.9? Díky.

[upravil dne 31/1/14 12:34 od vojcapek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...