Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

1,2VTi 82k vs. 0,9 TCe 90k - známe výsledek!

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Křídlo néé, to jsem už měl na 306. Hele, on Straki dokáže ale hodně :D

Odesláno

jsem zvědavý, kam až s tím snižováním objemu půjdou, když už je známá věc, že ty maloobjemové přeplnované motory žerou pomalu víc, než výkonově srovnatelný atmosférák, dokonce i zplodiny jsou fifty fifty:myslim

Odesláno

Budu se opakovat ale podle me o duvod vic koupit spis neco starsiho a udrzovat si to ... Tahle moda delani mr*ek a jejich posilani do obehu se uz propisuje do vsech odvetvi a je mi z toho hodne na :blicismajlik

Odesláno

Zachvili ty nový jetý ,,popelnice\" nikdo nebude chtít a každej bude hledat starší auta co ještě něco vydrží.... pokud to zas nezničí ekoteroristi nesmyslnýma poplatkama ze starší auta... :roll :roll

Odesláno

Nebudou se kupovat nový auta, tak se nebudou vyrábět, lidi nebudou mít práci, bez práce nebudou ani koláče ani peníze... jak jednoduché

Odesláno

jaký jméno? Tajemníka ÚV :D

No v mém stále doporučovaném muzeu Landek v Ově, jsem viděl takový malý turbomotorek, který by se vešel do větší krosny či nůše. Sloužil k tryskání vody přes umělý zával do chodby, kde hořelo. Spotřeba byla úžasná na ten objem.... objem necelý 3 litry a spotřeba 800 litrů kerosinu za hodinu :D

na obrázku je úplně vpravo :)

post-4540-14109635408442_thumb.jpg

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Pěkné;) jak by řekl klasik: karoserie vymykající se moderních trendů a třiválcový motor na bázi náhodných výbuchů :aut:aut:aut

Guest minimaxa
Odesláno

Děkuji. Ano, až nebude lejt jak z konve, nafotím víc fotek a samosebou i interiéru.

Odesláno

vyfoť potisk z trubky výfuku, až si pod to lehneš.....

škoda, že nedali park senzory do barvy vozu (teda vozíku :D:D:D )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...