Jump to content

SNY O AUTECH

Anita306
 Share

Recommended Posts

no od ty doby co jsem si koupila auti...tak se me obcas zdaj sny o auticku ....ale prave, ze ne moc pozitivni....

tak napriklad dneska se me zdalo:

jedu po nabrezi a z niceho nic na me zacne blikat kontrolka STOP a kouri se me z pod auta .....

no tak jsem to chtela odstavit ke krajnici, ale nejak jsem nemohla...tak jsem musela jeste jet asi

3 kilometr a mela jsem z toho strasnou stihu, ze si tim oddelam auto, ale porad neco me nedovolovalo zastavit...

No jsem asi zrala do blazince!!!! :D

Taky se Vam zdaj takovy sny o autech???

Nebo jsem blazen jen ja??? :myslim:D

Hehe no tak podobnej sen sem měl když sem ještě měl 306 taky.

Akorát se nejdřív kouřilo a pak když už mi \"něco\" dovolilo zastavit už šlehaly plameny.

Ráno sem se u kafe a cíga koukal z okna na krásný neohořelý auto asi půl hodiny :D

Zvláštní mě se zdají sny o mazlíčkovi taky, a jsou to noční můry :/

Většinou o tom že mi ho ukradli, vykradli, nebo někdo úplně hrozně zbořil...

Třeba teď o víkendu jsem spal u přítulkyně, zaprakoval jsem normálně na parkovišti před domem. A k ránu se probudím jdu si zkontrolovat auto z okna a šok, ono tam není, byl to takový šok až jsem se z toho vzbudil, a hned se šel kouknout, ale vše naštěstí bylo ok..

Tak takové sny mám tak 2x-3x do měsíce.. uplný psycho :o(

Ježiš...to mně když se zdá o autech, tak zásadně sny ve smyslu \"Netopýrka a její nádherná 407čka Coupé svištící po Francouzské riviéře\" nebo \"Netopýrka a její nádherná 405ka poráží v dramatickém závodě všechna auta vč. Porsche a dalších snob-autíček :D :D :D\"...prostě samé ze života :aut :aut:cool::P:)...takové ty sny, jako že mi někdo odře auto, nabourá do mně zezadu, to já mám jako realitu, sice si vždycky říkám, jestli se mi to nezdá, ale bohužel nezdá...:bojim

Jak to tak pročítám tak se automaticky vytvořila skupina vyznavačů \"houbovýho čaje\". Nechlastejte to a bude se vám zdát o rybníčku s kytkama a labu?ěma - jako mě.

Jsou tam takvý stříbrný rybky ve tvaru šípu s dvojím hrotem a Citroenově žlutema vočima, který se vesele proháněj kolem mrtvol šneků s dvouma véčkama na boudě. Rybník je plnej rozličnejch madrfakrů s čepicema a plácačkama, plazících se důchodců na nějakejch černobílejch šprušlích a fracků za okýnky podivných skříněk s nápisem Š120...Na konci se ty stříbrný rybky vystilizují do podivného nápisu PSA, ktrý vytvoří na hladině opalizující duhovou ikonu... A paxe vždycky probudim v autě....:D:D:D

No já čajíček před spaním nepiju, ale takový divný sny mám stejně. Nejhorší je ten ve kterým jedu autem a nemůžu zabrzdit. Brzdový pedál je jak z kamene, opírám se o něj obouma nohama a překážka se blíží a blíží a blíží a já nemůžu zastavit a ..... probudím se spocenej až na p.......i. :D

Tak to jsem na tom \"ještě\" dobře. Prozatím nemám destrukční sny o autě, ale pouze se mi zdá o zajímavých skloubeninách. Vše ve stylu kdy nad zadní nápravou už není kastle, je tam klasická dřevěná latrina se srdíčkem. To všechno v krásné čarvené barvě. Jako celek osazeno širšíma kolama s pořádným motorem a na silnici je to všema kupodivu povařováno jako velice rychlej spor?ák. :o:cool:

Normální čaj,.....houbovej. No, tak ten nepiju a noční můry mám taky. Čím to může být? Zkuste něco navrhnout nebo se zeptám Reginy z VyVolených a nám to pak všem náležitě osvětlí. Ne, Regině psát nebudu, ale ten důvod (či příčina), proč se nám zdají takový noční můry, by mě fakt zajímal.

Je to jednoduchý. Páč čumíš na VyVolený a Regina tě podvědomě s*re, máš chu? ji killnout, nemůžeš, tak se ti to hromadí v hemisféře a putuje to ven v noci v podobě 7mi hlavejch draků a prohranýho sprintu se Š120 v základní verzi. :D:D:D

Jednou, to jsem ještě neměl svýho draka, jsem přijel do jedný klidný ulice, kam mimochodem v realitě chodím k holiči. Zastavil jsem uprostřed silnice, protože mě blokovalo nějký nabořený auto. Vylezl jsem ven, šel k tomu autu, ale v tu chvíli mi do auta naskákalo pět céček a odjeli pryč. :o V tu chvíli mě napadaly myšlenky, kam si to asi půjdu hodit nebo z který skály skočím :myslim , protože jsem tam byl mámy stříbrnou Octavií 1,8 20V turbo s docela slušnou výbavou

:papa

[upravil dne 7/9/05 Vertex]