chuck11 Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Kde hledat zakopaného psa u 406,mám tam sice neorigo rádio a po vyjmutí čokolády si pomalu 5 krát z deseti vyjmutí a po x hodinách zpátky vrácení čokolády do rádia nepamatuje stanice ani nastavení. Zapojené je dobře už jsem skoušel i přehodit trvalé a spínané +12V(po tom nesprávném zapojení si to nepamatovalo hned po vypnutí stanice) Citovat
P607Olda Odesláno 14. leden 2014 Odesláno 14. leden 2014 To je problém. Může to být i studený spoj, nebo prasklý tišťák v rádiu. Chce to víc zkoušení, abys v tom našel nějakou závislost. Případně to zkoušej v dílně na stole, abys vyloučil vlivy BSI v autě - usínání a odpojování napájení. Citovat
chuck11 Odesláno 15. leden 2014 Autor Odesláno 15. leden 2014 no s tou dílnou je to problém jsem rád,že jsem tam to rádio po 15 min mordování vtlačil.Navíc je deno deně v provozu jak hudebně tak obrazově je na to napojena couvací kamera. Citovat
P607Olda Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 :DTo si musíš rozmyslet, co je důležité. Jestli opravit, anebo už na to nešahat. A když nevyndaváš \"čokoládu\" - předpokládám, že tak nazýváš přední panel - tak nezapomene nikdy? Citovat
Vítek1 Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 ja bych rek ze to bude nejakej sencor? nebo neco podobne ze? Uz jsem to u tehle radii videl dela to proste nepravidelne kdyz nasadis panel Citovat
chuck11 Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 P607Olda -přesně tak když tam přední panel nechám tak si to pamatuje furt. Vítek1---Sencor to sice není,ale made in CHINA jo kde teda u nich byla chyba? [upravil dne 17.1.2014 19:58 od chuck11] Citovat
Vítek1 Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 chyba je puvod radia kup jiny a bude to OK nic jinyho ti nepomuze. Mozna muzes zkusit napruzit kontakty panel - radio. Ale to co je na fotce bych hodil do kybla a vratil puvodni kazeťák. Citovat
chuck11 Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 nechápu čemu pomůže napružení kontaktů panel-rádio když tam problém nem ám.Kdyby původní kazeťák mněl výstup na SUB,zobrazoval obraz z couvací kamery,přehrával DVD,MP3 a mněl Bluetooth tak bych ho tam vrátil:myslim Citovat
Vítek1 Odesláno 20. leden 2014 Odesláno 20. leden 2014 i kdyz jinej problem na tech kontaktech nemas tak kdyz jsem nejake tyto radia zkousel na stole tak to prave delali pri zacvaknuti panelu. Fakt nevim proc proste zahada kdyz se jakoby pacilo panelem tak to udelal vzdy (asi se spojilo neco co nemelo) Vzdy komplet restartovaní továrního nastaveni. Pokud ti nevadí restartovani, horší signál, horší zvuk. a to že je to ve 406 hnusne tak si to tam nech. Jinak bud vratit puvodní, na to sub jde bez problému připojit jde + k nemu treba nejake HF fungovat to bude lepe nez tohle ALL za 2000kč a nebo priplatit za neco poradneho driv delalo 1DIN s displejem JVC dneska uz asi nikdo krom tady tech B značek. můžeš to zkusit reklamovat jestli to vubec ma zaruku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.