Písecký Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Může někdo poslat naskenovanou stránku z českého manuálu na 307 o regulaci a nastavení automatické klimatizace ? pisecky.p@seznam.cz [upravil dne 6.9.05 Písecký] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Jestli na to budu mít chvilku, abych to nascanoval, tak Ti to pošlu. Taky na to ještě nesmím zapomenout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejd Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Původně zaslal: destiny Jestli na to budu mít chvilku, abych to nascanoval, tak Ti to pošlu. Taky na to ještě nesmím zapomenout Tak si asi zabudol Inaq ja by som ho tiez upotrebil, nakolko mi trochu uchadza rozdiel medzi ECO a A/C....potom co robi AUTO a tak.... ale uz mam objednany manual od dovozcu na SVK. Dufam ze bude zadarmo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALFWORKS Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 ECO = vypnuta klima A/C = zapnuta klima AUTO = podla potreby a nastavenej teploty asi zapne klimu Inak.. ja AUTO nepouzivam... bud chcem klimu, alebo nechcem Ked si zapnes fukanie na celne sklo, tak to ti mimochodom tiez zapne klimu.. takze vtom pripade to vacsinou prepnem znova do ECO modu.. ale uz to ofukuje okno.. len v ECO mode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamancha Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Tak v tomhle taky plavu, neni mi jasne jestli pri AUTO je klima zapnuta \"castecne\" - bezi kompresor, uzira vykon atd, ale chladi jen kdyz je treba vychladit vnitrek na nastavenou teplotu - cili v zime vubec, ale na co je pak A/C - to taky prece nechladi, kdyz uz je pozadovana teplota dosazena - cili je pak jakoby v rezimu AUTO ? takze v zime jezdim na EKO - a domnivam se ze setrim naftu, v lete na delsi cesty na A/C, kratsi na AUTO. Ale jinak jsem z toho zmatenej jako jelen:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blejd Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 suhlasim s lamancha....fungujem tiez tak nejak..kazdopadne A/C je klima, ci chladi alebo \"tepli\" je jedno....iste je ze zere vykon a naftu...takze len v lete budem pustat A/C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts