Guest Scratch Odesláno 6. leden 2014 Odesláno 6. leden 2014 nemáte někoho známého, kdo by se vyznal v opravě hodin? Mám tyhle, ale trosku starsi ale proste jsou zasekly. http://aukro.cz/show_item.php?item=3850488276 rad bych je k nekomu dal, kdo by mi i rekl, co a jak, a jak o ne pecovat atd.... no a taky me nesedrel z kuze Citovat
FiFa_cze Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Je to sice z ruky, ale můj děda je hodinář a při důchodu opravu a renovuje staré hodiny Docela se v tom vyzná, sám má i celkem slušnou sbírku. Teď jde ale o to, jestli vůbec někdy míváš cestu na moravu Kdybys měl jakýkoliv dotaz, tak klidně piš SZ Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 ted jsem objevil jednoho hodinare co se zabyva starozitnostmi, a mam ho 4 km od baraku. Pokud selze, je deda druhy v poradi. Nemam problem to tam dovezt, nebo to dat kolegovi, ktery pojede okolo Dekjuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.