Guest DD Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Caues .. Nemate nekdo listek od Mestsky policie - vyzvu k podani vysvetleni, tj. listek, co se strka za sterac, kdyz blbe parkujete? Potreboval bych ho naskenovat a poslat ... pliiiiz . Diky predem .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uulik Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ing. Xxx Yyy V …. dne …. Ulice xx PSČ Město Městská policie Město Útvar řešení přestupků ÚCÚ MP Ulice xx PSČ Město Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxxxx Na základě Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxx Vám sděluji své písemné stanovisko Uvedené vozidlo SPZ xxxxxx typ: Značka auta vlastním a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem ve Vámi uvedeném termínu xxxxxxx nejel a tudíž nejsem osobou, která by se dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb. K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní. Prohlašuji, že všechny údaje výše uvedené jsou pravdivé. S pozdravem …………………………………. JE TO TOHLE ?? zapsal a podepsal Ing. Xxx yyy [upravil dne 5.9.05 uulik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Je, ale potrebuju to vizualne, celej ten papirek ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 A že je mi jasný na co ho potřebuješ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Dostávám v Perlovce každý den jeden, tak Ti to klidně příležitostně nascanuju. Teď je u sebe nemám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeper Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Sem asi lama, ale k čemu ho potřebuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ucel je tajnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Muhehe LOL asi uz tusim. Shodou okolnosti jeden mam v penezence.... Zkusim ti to nafotit a posliam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: destiny Dostávám v Perlovce každý den jeden, tak Ti to klidně příležitostně nascanuju. Teď je u sebe nemám. Teda chlape, každej den v Perlovce??? Jsem myslel, že nepotřebuješ tamní lehké děvyx - no nic, prti gustu . . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: DD Ucel je tajnej budes ho davat za sklo tem, co ti zaberou parkovaci misto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: destiny Dostávám v Perlovce každý den jeden, tak Ti to klidně příležitostně nascanuju. Teď je u sebe nemám. Teda chlape, každej den v Perlovce??? Jsem myslel, že nepotřebuješ tamní lehké děvyx - no nic, prti gustu . . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts