Jump to content

Nemate nahodou nekdo ..

Guest DD
 Share

Recommended Posts

Caues ..

Nemate nekdo listek od Mestsky policie - vyzvu k podani vysvetleni, tj. listek, co se strka za sterac, kdyz blbe parkujete? Potreboval bych ho naskenovat a poslat ... pliiiiz ;).

Diky predem ..

Ing. Xxx Yyy V …. dne ….

Ulice xx

PSČ Město

Městská policie Město

Útvar řešení přestupků ÚCÚ MP

Ulice xx

PSČ Město

Věc: Vyjádření k Vašemu č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxxxx

Na základě Vaší výzvy k podání vysvětlení ze dne ……… č.j. MP ÚCÚ ÚŘP – xxxxx Vám sděluji své

písemné stanovisko

Uvedené vozidlo SPZ xxxxxx typ: Značka auta vlastním a prohlašuji, že jsem s tímto vozidlem ve Vámi uvedeném termínu xxxxxxx nejel a tudíž nejsem osobou, která by se dopustila přestupku ve smyslu § 22 odst. 1 písm.d) zákona č. 200/1990 Sb.

K osobě řídící toto vozidlo uvádím, že je mi známa, ale s odkazem na § 12 odst. 3 zákona č.283/1991 Sb.o Policii České republiky a analogicky na zákon č.553/1991 Sb. a § 35 odst. 3, zákona O správním řízení č. 71/1967 Sb. využívám svého práva a odmítám k této osobě vypovídat, protože tato osoba je ve vztahu ke mě osobou blízkou, tak jak uvádí Občanský zákoník § 116 zákon č. 40/1964 Sb., bych její újmu pocítil jako sobě vlastní.

Prohlašuji, že všechny údaje výše uvedené jsou pravdivé.

S pozdravem

…………………………………. JE TO TOHLE ??

zapsal a podepsal

Ing. Xxx yyy

[upravil dne 5.9.05 uulik]

Původně zaslal: destiny

Dostávám v Perlovce každý den jeden, tak Ti to klidně příležitostně nascanuju. Teď je u sebe nemám.

Teda chlape, každej den v Perlovce??? Jsem myslel, že nepotřebuješ tamní lehké děvyx - no nic, prti gustu . . . . .

Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: destiny

Dostávám v Perlovce každý den jeden, tak Ti to klidně příležitostně nascanuju. Teď je u sebe nemám.

Teda chlape, každej den v Perlovce??? Jsem myslel, že nepotřebuješ tamní lehké děvyx - no nic, prti gustu . . . . .

:D