Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarek,

najde se nějaký profík na moravě, co mi dokáže namontovat a rozchodit RT3 místo původní RD4? Auto mám 2005 a RT3 je z roku 2007, mám kompletní kabeláž + příslušenství. Jedná se přesně o model RT3 D2A-N3. Jediné co mi asi chybí jsou větráčky, ale údajně tam nebyly - na rádiu je z boku zabudovaný nějaký malý větráček ( tak nevím..) Popř. mě kontaktujte na tel.: 775 678 911 ,díky.

Odesláno
Větráčky si určitě sežeň bez nich se ta rt3 upeče nebo se bude vypínat na přehřátí

čeče tak ja ti nevim, je to fakt vytahle z auta a tam nic nebylo, netusite nekdo jak by to slo zjistit? Jestli muj model mel vetracky?

[upravil dne 2/1/14 21:05 od OndraAsus]

Odesláno
myslím že všechny RT3 maj větráčky. Jsou zacvaknutý v palubce

taky jsem je videl u všech..,ale tehle model radia jsem na netu nikde nenasel (polske aukro,ebay..), je to RT3 D2A-N3 z roku 2007 (mozna to uz bylo prekopane)..a z boku je nejak maly vestaveny vetrak..,zítra mi bude posilat byvaly majitel win, tak snad to pujde dohledat jestli tam byly..

[upravil dne 2/1/14 22:04 od OndraAsus]

Odesláno

ak sa nemylim (mylit sa samozrejme mozem ) tak by to malo byt rt4 ktore sa svojim rozhranim (zbernica, zapojenie, konektorovanie) tvari ako rt3 takze ak je to tak a rt4 vetraky nemala, je kludne mozne ze tam nic nechyba niesom si vedomi ze by rt3 mala v sebe nejaky vetrak... ale neber to ako zaväznu informaciu

Odesláno

Pokud vím, tak do 407 se RT3 montovaly jen do listopadu 2006. Potom už se dávaly RT4. Co jsem trochu pohledal na netu, tak RT3 D2A-N3 je označení pro RT4.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...