Valis Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Prosím jak oddělat víko motoru u 307.Mám ho trosku rezavi.A ctel bych ho prelakovat.Jsou tam dva sroubky ale kdyz je oddelam viko se ani nehne.Napiste mi nekdo prosim v par krocich jak na to abych neudelal neco spatne!!!Uz jsem se tady na to jednou ptal ale nejak mi nikdo neporadil.Dik.Jo a jeste musi to byt nejaka teplovdorna barva nebo staci obyc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Dík za radu nevedel jsem ze je to tak jednoduchý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 To mi opravdu nikdo z tech 21 lidi co se na to divalo nemuze poradit.A napsat par veticek k tematu.Urcite o tom musite prece neco vedet!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Mám sice 307, ale zatím jsem víko nesundaval. Jen ten plastovej kryt, co je přes motor. Každopádně co máš za motor a jak starou 307 máš, že Ti rezne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Víko sem na 307 taky nesundával, ale já to mám následovně - odšroubují se 3 šrouby a s víkem se musí pak trochu silou zahýbat, nebo do něj něčím ?ukat. Těsnění je totíž přpečený k hlavě a k víku, tak se nechce hnout. Ještě než do toho půjdeš, kup si nový těsnění (stojí pár stovek). Měnit se musí kdykoliv se sdělá víko, musí se zas připíct. Já sem použil obyčenej modrej jak, zatím se neloupe nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts