sedrik20 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Zdar pani chcem sa vas opýtať či má niekto takú apkuna mobile a či vlastne je to možné . Dik Citovat
sedrik20 Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Proste to čo dáš do zapalova v aute nastavis tam frekvenciu naladis na rádiu a tí to hrá . Či to niekto skúšal dať do mobilného tel. Citovat
sedrik20 Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Presne tak. Našiel som aplikáciu tak sa pýtam Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Existují malé krabičky které se připojí k telefonu a ty umějí vysílat, ale mobil sám asi ne, leda nějaký čínský hybrid. http://www.telel.cz/zbozi/fm-transmitter-pro-ipod-iphone-4-4s-ipad-eu-blister-/ http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne/eshop/14-1-Autoalarmy-a-prislusenstvi/0/5/753-FM-transmitter-pro-iPod-a-iPhone-FM-101 http://www.zombie-smart.cz/372-handsfree-a-fm-transmitter-pro-apple-iphone-3g-3gs-4-4s-5-5s-5c.html Všechno pro iPhone, ale už jsem někde viděl i pro androidí telefony Jinak je možný že by to posilalo hudbu z telefonu do autoradia pomocí bluetooth, jako HF, to by asi ta apka nejspíš uměla [upravil dne 2/1/14 14:51 od Radek Hurvajz] Citovat
sedrik20 Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Presne tak. Našiel som aplikáciu tak sa pýtam Citovat
koblih69 Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 S krabičkou můžeš klidně přenášet i obraz Citovat
sedrik20 Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Ja len tak pre info lebo boli na tej apke recesie a v popise bolo aj aký mob majú a im to ficalo len ta pre zaujímavosť bolo by to pohodlnejšie Citovat
bajza206 SW Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Nějaká nokie to umí kamarád ji má a posledně s tím machroval Tím myslím jako že si naladíš frekvenci na radiu a ten telefon funguje stejně jako ten transmiter [upravil dne 2/1/14 21:47 od bajza206 SW] Citovat
Milanor Odesláno 2. leden 2014 Odesláno 2. leden 2014 Jj umělo to pár \"TOP\" nokií před přechodem na Lumie (např. N8) a ještě jsem to viděl v několika tabletech. Docela by mě zajímalo, jestli to umí i nějaký aktuální mobily. Jinak je to podle mě záležitost HW, takže pokud to mobil neumí z výroby, tak aplikace nepomůže. Leda dokoupit něco P&P jak psal Radek Hurvajz. Citovat
sedrik20 Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 No jasné ale ked môže prijímať fm signál tak ho môže aj vysielať či blud ? Ale samozrejme musí byť aplikácia Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Pokud je tam rádio, tak obvykle proto, že některý víceúčelový čip co výrobce použil to (demodulátor) má v sobě. Nicméně opačně potřebuješ něco (modulátor) co ti to na tu nosnou frekvenci namoduluje. Samozřejmě to může nějaký výrobce implementovat do čehokoliv ať interně nebo externě. Ale podmínkou je mít někde ten HW. Citovat
petrb123 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 a co to zkusit jinak? tady ty fm transmitery, to je bida, nahlas to nejde dat pac to dost degraduje puvodni zvuk [mozna mam blby fm transtmiter] nehlede, ze u nas je vysilani na techto frekvenci vlastne zakazano . dneska pri pripojivani ipod redukce k radiu na me vypadla krabicka FM modulatoru, porad jsem nevedel k cemu patri vyvedeny kabel s jackem z tunelu u sedacky, v kufru se valel svazek kabelu, tak jsem si rikal, ze tam asi driv byval nejaky pekelny stroj, ktery uz tam neni... a dnes jsem konecne zjistil jak je to pozapojovany. myslim si ze tyhle fm modulatory budou prenaset audio nejverneji. ja jsem to tedy zkousel nejak zprovoznit, ale zatim se mi nezadarilo, bud je to rozbity nebo nevim, jak bude cas, tak to rozeberu. vyhoda fm transmiteru je ze je to bezdratovy, ale zase tohle bude prehravat kvalitneji. Citovat
Milanor Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 ...nehlede, ze u nas je vysilani na techto frekvenci vlastne zakazano . ... Zakázané to není, je vyjímka v zákoně. Můžeš provozovat vysílač tuším do 100m. Nepamatuji si ale už přesně znění... [upravil dne 5/1/14 20:47 od Milanor] Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Povoleno je pokud vím 50nW o tom že by někdo uváděl metry dost pochybuju, to je z principu dost pochybný údaj. Citovat
Milanor Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Jo bylo to ve výkonu, ale ten údaj si nepamatuji. Četl jsem o tom někde v debatě hlav pomazaných, který se to snažili vyjádřit i zhruba v metrach a to mě v hlavě nějak zůstalo... Edit: Co jsem teď jen v rychlosti nahlídl, tak u nás je to povolené od roku 2006 všeobecným oprávněním č. VO-R/10/05.2006-22 a opravdu se jedná jak psal Koblih o maximální povolený výkon 50 nW ERP. V praxi lze očekávat dosah cca 3m. To co jsem psal výše byly dohady nějakých profesorů, že i s malým kašpárkem jde udělat velké divadlo atd... [upravil dne 5/1/14 21:22 od Milanor] Citovat
P607Olda Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Mně se mobil připoluje přes bluetooth. To by tvoje rádio neumělo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.