Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. sraz - odjezd z Brna (v sobotu)


Recommended Posts

Tak kdopak z Brna či okolí jedete na 12. sraz P-C? Já se chystám v sobotu ráno, tak bychom si mohli dát někde sraz. Třeba na benzince za Globusem. Přidá se někdo?

Je ještě otázka času, protože v oficielním článku v P-C čtu, že program začíná v sobotu po obědě (spanilou jízdou na plochu, kde bude jízda zručnosti), ale v článku uveřejněném na stránkách rrrrrrádia Impuls, je psáno, že dopoledne bude spanilá jízda (od 10 hodin). Rád bych ji stihnul, ale nevím, jak to bude.

Tak co vy na to?

[upravil dne 4/9/05 Trundik]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest minimaxa

Ano v 10h. A proč by to měla být diskriminace? :myslimMáte přijet už v pátek.:autA co na to řeknou ti, co přijedou až v sobotu odpoledne?:myslim Nebo že bychom počkali s programem až do neděle po obědě? :myslimSraz je prostě od Pátku do Neděle, a tomu odpovídá i rozvržení velmi bohatého:mrkprogramu na všechny dny.:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, už jsme si sice s Medvědem na chatu vyjasnili, že to má brát s humorem, ale když ses tak ozval, tak se ozvu taky.

Když se v oficiálním článku ke srazu píše, že program začíná po obědě, a pak se náhodou někde dočtu a to ani ne na stránkách klubu, že už v 10 dopoledne je spanilá jízda, tak je to trošku nefér. :xvul

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest minimaxa

Tak v tom máš naprostou pravdu, a celý organizační výbor se nejen tobě ale všem účastníků omlouvá.:roll V době, kdy byl uveřejněn článek, se mělo ve 13h odjíždět na letištní plochu cca 20km od kempu a tam mělo dojít ke slalomu a zručnosti a poté k postupným startům orientačního výletu. V tomto případě byl myšlen jako spanilá jízda právě ten 20km přesun na to letiště.

JENOMŽE:

letiště nám v poslední chvíli uzavřeli JZĎáci a odmítli nás tam pustit, takže jsme museli narychlo poupravit program. :myslimA vzhledem k tomu že se nám orientační závod malinko protáhl a také jsme si spanilku nechtěli nechat ujít, posunuli jsme ji na dopoledne.

Tedy letiště nebude, ale o malý slalom a zručnost ochuzeni nebudeme:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trundíku, nezlob se na nás, svůj hněv obra? proti mě. Bohužel se mi nepodařilo zajistit letiště, kde měla být původně jízda zručnosti a spanilá jízda z kempu na letiště. Pak by to opravdu bylo v sobotu po obědě. Musel jsem však sehnat náhradní parkoviště, které je od kempu vzdálené 1500m a to by byla jen minijízda. Proto ta změna, kterou zavinila moje neschopnost vyjednávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když dojedeš v noci z Pa na So, zkus sehnat Minimaxu nebo Medvěda, nějak se to zařídí. Výrazná komplikace by to být neměla. Já tam sice v pátek budu, ale spát pojedu domů. V nejhorším případě můžeš přespat v autě v kempu, proč by jsi spal mimo kemp?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest minimaxa
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Myslel jsem to ze srandy, že bych spal mimo kemp. Ale díky za radu. Na Medvěda číslo mám, tak bych mu kdyžtak zavolal. :papa

jen se neboj, budu sedět u brány kempu celou noc! přece nenechám svoje ovečky strádat:papa

P.S. - to myslím smrtelně vážně:roker

Jo a my se prosím nehádáme, my jenom diskutujeme:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já z Brna doporučuji: Brno - Svitavy - Ústí nad Orlicí - Rychnov nad Kněžnou - Náchod - Červený Kostelec. Je to pěkná cesta, v sobotu ráno snad nebude ucpaná. Já to jezdím za 2 hodiny (obráceně: ČK - BVV), když vyjíždím v 6:00 ráno. Myslím, že to budete mít dost napilno, pokud chcete stihnout v 10:00 odjezd na spanilku. Doporučoval bych odjezd už v 7:00

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: zdek

Tak to nezvládneme.

Kolem 11 by jste (celá kolona) měli být v Náchodě na náměstí (pokud to někdo opět nepřeorganizoval:) ) , takže se srazíme až tam.

Prozor, nikdo to sice nepřeorganizoval, ale spanilá jízda je do Nového Města nad Metují. Ne do Náchoda!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...