vendym Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Pánové blíží se zima, myslel už někdo na zimu a kutil něco přes nějakou verzi přídavného topení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Dá se dokoupit, budu to řešit do dodávky, je to ale otázka takových 20tis.+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsalek Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ahoj Vendyme, mam stejny motor jako Ty v Xantii a tam se montovalo pridavne (ne nezavisle!) topeni Eberspaecher D3WZ. Pokud ho tam mas i Ty, predelani na nezavisle topeni je otazka jen jine ridici elektroniky a pridani vodni elektricke pumpy. Kaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 http://www.novosedlik.sk/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendym Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Chlapi, nemám ve svém ropáčkovi ještě nic, ale nechci to tak nechat a tak jsem chtěl trochu vyprovokovat diskusi na toto téma, jelikož jsem se dosud dopídil na netu jen k Vebasku a ještě jednomu, ale to jsou skoro nekřes?anské prachy včetně montáže-je to sice pohodlíčko, ale konkrétně by mi stačilo nějaké ani ne nezávislé, ale topení co se mohu napíchnout třeba na 220 V u baráku - nějaký takové topení se používá ve Skandinávii, ale nikde jsem ho nenašel. malypeto - ten odkaz je docela zajímavý p.s. a zima se plíží Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts