Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zajímavé aplikace pro Android


skuci

Recommended Posts

před 21 minutami, Fruktis napsal:

...ale jako dvě sta za měsíc je prostě moc... :( 

Byly doby, kdy jsem taky měl tenhle přístup, a nijak to nesouviselo s mým příjmem nebo ekonomickou situací rodiny, jen jsem to měl naopak - říkal jsem si: TVL dvaapůl za rok? No to ne !! Pak jsem si srovnal skutečnou užitnou hodnotu dané věci s tím, za co všechno každý měsíc, každý týden, ne-li každý den ty dvě kila utratím, a se vší vážností a empatií říkám: pokud nejsi samoživitelka, těžce nemocný invalidní důchodce nebo prostě jinak ne vlastní vinou sociálně slabší případ (to ve prosím bez urážky a jakéhokoliv zlého úmyslu nebo snahy se vysmívat), pokud nejste rodina co přemýšlí jestli deckám koupit jeden banán napůl nebo dva, tak to není moc. Jsou to necelé dvě krabičky cigaret, pět až osm piv v hospodě nebo nevím kolik lahváčů, guláš a kofola, jedna knížka nebo tři čtyři časáky, sedm litrů nafty, kilo masa nebo šunky plusmínus, hodně levný kecky (vidíš jak je to relativní, jak za stejnou cenu jsou "věci" co slouží pár let nebo pár hodin?) ... najdi si podobných přirovnání kolik chceš a porovnej si, kolik práce, času, nervů atd. ti ta apka ušetří. Třeba to uvidíš jinak ... :papa

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sawoy Taky jsem se na to začal dívat takhle, že ty dvě kila nic nejsou Že je prožeru během půl hodiny, ale na druhou stranu když to máš dát měsíčně za třeba 10 takovych věcí po dvou stovkách tak to už je hodně, protože ta apka není jediná věc která je placená a kterou potřebuješ. Takže appka kterou využiju třeba 2x do roka za to nestojí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Radek Hurvajz To máš bezpochyby pravdu, samozřejmě že stokrát nic umořilo osla a těch dvoustovek je jen pět do litru, o tom žádná, ale pak musí nastoupit priority: 2 x do roka no commnent a souhlas, ale mám pocit, že kolega @Fruktis to bude používat častěji, když potřebuje řadit víc než 15 průjezdních bodů. Třeba jezdí pro PPL 😂 ... rozhodně si to musí uvážit sám, jen jsem ho chtěl upozornit na možný alternativní přístup, ono člověk někdy pro stromy nevidí les ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro ppl nejezdím... Ale rozvoz to je, bohužel se dozvídám adresy většinou brzy ráno a tak je potrebuju naházet do app a jet...čas pro ruční řazení prostě není. 

Asi zkusím app na měsíc a uvidím...

Většina z nich funguje na Google mapách, proto předpokládám že to je placený právě z poplatku Google...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předpokládám, že to máš pro podnikání, pak 200 není mnoho, dáš to do nákladů a rozúčtuješ zákazníkům. Proč by měl někdo investovat vlastní prostředky a čas, aby Ti udělal aplikaci pro Tvé podnikání zadarmo. Vím, jsem už hodně :xvul, ale je to tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Péťa ne...nemám...kdybych měl na podnikání tak to neřeším...takhle to řeším jen za své pro sebe...ale zatím převažují plusy... jen je holt blbá doba, tak člověk otočí korunu raději dvakrát a za načerpání zkušeností u zkušenějších je taky někdy přínosem...vyzkouším to na měsíc...a třeba se to rozpustí v ušetřených PHM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevadí, z navigací to neumí žádná...zkoušel jsem waze, tomtom, igo, který to mělo umět, ale neumí...

zkusím appku na měsíc, umí to přepínat i do externí navigace a s waze to ani nevypíná navigaci, třeba oproti google maps..ty se otravně načítají při každý změně adresy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Samozrejme si rad zkusim jine prostredi a uroven navigovani
"ALE" pokud se v nastaveni neda - lepe nepujde nastavit po cem chci jezdit tak si nedelam iluze ze to bude podobne s tim co app nabidnou.

To je funguji ale ne zrovna dle zadani majitele - proste vseumel - samozrejme mysleno v dobrem.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Hej hola! Používáte, nebo máte někdo vyzkoušený "opakovací časovač" ? Opakovaný zvuk po spuštění v nastaveném intervalu se tak nějak předpokládá, ale aby to nepřestalo se zhasnutím displaye.... :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Definuj líp (přesně) "opakovací časovač". Myslíš jako odpočet od něčeho do nuly (typicky v kuchyni minutka) co podobně jako budík "jakoby" típneš (snooze) a ono se to po nastavený době ozve znovu?

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...