Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale houby, prostě to napojil a dělal na druhým autě. Akorát si vždycky odskočil k mojemu. Však tam zajeď a uvidíš, vždyť to máš 5km, takže kdyby jsi jel zbytečně, tak nic neztratíš.

Nebo tam zavolej a domluv se.

[upravil dne 28/5/14 01:18 od Laďa]

• O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Nechával jsem tam měnit na P206, 1.4HDI (2006) přední ramena, zadní tlumiče, geometrie přední nápravy a palivový filtr. Oceňuji že si na mě našli čas a doslova mě vmáčkli mezi spousty oprav. Jelikož jsem vyjímatelně auto nepotřeboval celý týden tak to šlo. S přístupem jsem byl spokojen, kvalitu práce nedokážu posoudit ale snad ok. Vracel jsem se tam po ujetí 20-ti km s tím, že je mírně nakřivo volant. stane se, hned mi to srovnali a ok. Po výměně paliváku autu padala nafta. Jel jsem to tam tedy řešit (mám to tam 50km daleko). Nakonec se ukázalo, že problém je t tom balonku na ruční dopumpování nafty. Já ho nikdy nepoužil a zřejmě jak s ním po výměně pumpovali a byl už starý tak se tam někde mezi ním a hadičkou udělala škvíra. Oprava by prý vyšla na 3000 Kč (musí se prý  měnit komplet hadičky jejichž je balonek neoddělitelnou součástí), takže to stáhli svorkou a zdá se že je to ok. Ani si za to nic neúčtovali a opravili něco za co vlastně ani asi nemohli a stalo by se to i tak. P5ístup mi tedy přišel ok a s opravou celkově jsem byl spokojen.

Práce 3x335 Kč (+ DPH). Cena jednotlivých dílů byla ale cca 2,2 - 2,7x vyšší než internetové ceny. Palivák 1900 Kč + DPH apod.

Upraveno uživatelem hrasek
Odesláno (upraveno)

Tak je jasné že servisy si nějak vydělat musí, o tom žádná. Získávání zkušeností a nákup vybavení není asi zrovna levná věc. Ale raději bych asi v dnešní době viděl na faktuře ceny za materiál víceméně stejné jako jsou ceny těch stejných dílů na internetu a k tomu klidně drahá cena za práci. Každopádně se servisem Nečas spokojenost. Líbí se mi jejich přístup. Super že můžete probrat co potřebujete přímo s lidmi v dílně. Určitě jsem tam nebyl naposledy...

Upraveno uživatelem hrasek
Odesláno

kdyby kdyby .....mají svého smluvního dodavatele a s tím se pojí záruka na díl, doprava,distribuce,reklama

to ,že ti sdělí na dílně své know-how,je pozornost podniku.

Jinde tě šoupnou do čekárny a máš po ptákách ,navíc to ,že se motáš na dílně ,je proti bezpečnosti práce. Je to vyhrazený prostor pro opravy ,kde nemáš co dělat a o cokoliv zavadíš,shodíš,z nedbalosti zničíš,šlápneš do kanálu ...kdo za to asi bude moct...? Ty a majitel,který tě tam pustil. Obecně musí mít podnik  pojistku,ale to je věc nad rámec ,řešit něco takového .

Internetový ceny si klidně dopřej sám,když si to svépomoc opravíš na svý triko.

V ceně opravy máš práci mechanika,což je opravdu v lidové hladině, nájem prostor opravy, plat toho ,kdo to vede , pojištění prostor a služby. Že to tam nevidíš na faktuře je proto ,že neděláš finanční rozvahu a účetnictví podniku a víš o tom kulový.

Pokud by tam zavedli internetový ceny,tak by to mohli rovnou zabalit,na to že suplují autorizák ,by se z nich stala druhořadá dílna u nájezdu a pracně vybudovaná pověst by šla  do kopru. 

Odesláno

Navíc internetové ceny nemáš ani v kamenných prodejnách.  

A už to vidím, jak by zase "někdo" napsal - ceny dílů dobrý, ale ta práce drahá. 

Odesláno

to zase není až tak pravda ,a taky to není dogma ,ale to je vedlejší ..na internetové ceně je zase závislá doprava a smluvní přepravce,z toho je zisk

názorný příklad za vše je nová guma na Xm ,sháním do páru tu samou a co mi vyjedou int.vyhledávače ....? 3x prde..e nízkých cen a dostupnost O O O prd.

Protože ten sevis vede někdo soudný , tak má spolehlivého dodavatele ,který ho kyvadlově zaváží ,aby byl zákazník spokojený a měl to hned, ne až to někdy příjde  .....a zákazník si nechá pro 5kč koleno vrtat....... 

Odesláno

Ani náhodou by se mu to nelíbilo. V hospodě byste taky pukli vzteky, kdyby u jídla byla rozepsaná zvlášť práce a materiál - kdežto celkovou cenu za jídlo nikdo nerozporuje.

Odesláno

Nesrovnávej jabka s hruškama. V hospodě přidju, sednu si, dám se knedlo vepřo zelo, PLATÍM knedlo vepřo zelo. A ne, fakt by mě nezajímalo, kolik do toho stála kližka, kolik voda do omáčky a kolik 45 minut času kuchaře z učňáku ... V servisu buď přijedu s vlastním dílem (ale těch je zdá se málo, žalostně málo) a platím jen namontování (PRÁCE) a nebo přijedu s problémem, nemám díl, neumím namontovat  > platím díl (materiál) a práci (namontování). To jen pro pořádek.

• O 1 rok později...
Odesláno

Mněl jsem problém s výkonem motoru. V autorizovaném servisu (OL) a u Fajtla – OL, mně řekli, že to bude hodně pravděpodobně turbem a hned mi vyčíslovali cenu opravy – no nebila nízká. Do servisu Nečase mám tak cca 70km,ale vůbec nelituji, že jsem tam zajel – jsou to opravdový profesionálové co se tyče práci, tak též s přístupem k zákazníkovy, cenově jsou taky v pohodě /můžete u nich stát jak opravuji vaše auto a vidíte, jak makají – každá minuta je zasloužena…). Nakonec ta oprava stala cca 5 000Kč (špatné  dávkovaní vzduch – výměna. Už jsem najel cca 2000km a je to v pořádku – žádná hláška atd.). Ještě k Fajtlovy (OL) – nebrat (možná příště napíšu mou zkušenost) Rozhodně doporučují Nečase i když volných terminu je tam málo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...