Dj-Wizard Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Čus, poradí mi nekdo jaká kola na 406... Chci dávat 17´´ a bojim se aby nebyl problém s blaníky a pod... Tak jestli je v tom náký problém nebo ne.. gumy budou 215/45 R17 ... předem díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 mam 16\" a je tam jeste dost vule i na tie 17\" ale tá volba tve auti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Musíš mít správný profil, aby venkovní průměr gumy zůstal stejnej (kvůli tachometru). Akorát že platí, čím nižší profil tím větší drncání a dražší gumy. [upravil dne 2/9/05 Dave_k] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul jane Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Myslim ze bych se toho nebal a dal bych tam i 18ky, ale asi se uz to nebude vubec pohodlny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Teda pánové, dávat tam osmnáctky? Takový paskvil jsem někde viděl a vypadá to strašně! Nechte tam šestnáctky, sedí akorát k originálnímu designu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carten Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 hele 17\" nejsou problém, já osobně mám 225/45/17 a není nejmenší problém, akorád mi při plném rejdu drhly vnitřní strany gum o podběhy, což vyřešili dva malé samořízky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP3R Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Já jsem si teď na mou 406 hodil 16\" kola (pneu 205/55, viz podpis) a větší bych tam asi fakt už nedával - když člověk jede po dobré silnici, tak je to super, ale jezdit s tím ve výmolech a vyjetých kolejích od náklaďáků je už o dost nepříjemnější než na původních 14\" 185/65... Ale jestli tam chceš 17\", tak je to tvůj boj, užiješ si pěkného drncáníčka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Původně zaslal: VIP3R Já jsem si teď na mou 406 hodil 16\" kola (pneu 205/55, viz podpis) a větší bych tam asi fakt už nedával - když člověk jede po dobré silnici, tak je to super, ale jezdit s tím ve výmolech a vyjetých kolejích od náklaďáků je už o dost nepříjemnější než na původních 14\" 185/65... Ale jestli tam chceš 17\", tak je to tvůj boj, užiješ si pěkného drncáníčka... Tak jsem si to myslel dobře že ta 406ka před sokolovnou v Holicích je tvoje. Pěkný kolečka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP3R Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Původně zaslal: Dave_k Tak jsem si to myslel dobře že ta 406ka před sokolovnou v Holicích je tvoje. Pěkný kolečka. Hehe, dík. Za ty prachy co stály vypadají celkem dobře... Pežour celkem prokouknul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts