Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,v pátek jsem prodal Peugeota 307, sloužil mě téměř 7 let bez závad(jen malý problém s spínačem brzdových světel,vyřešeno svépomocí) Budu kupovat Ford Kuga,jelikož stárnu a již se mě z Peugeota hůře vystupovalo. Toto fórum je super a vždy jsem tu našel ochotné lidi, kteří dokázali téměř okamžitě poradit co jsem potřeboval. Pár věcí mě zbylo,viz rubrika inzerce-ostatní prodám(střešní nosiče,koberečky,stěrače) Takže zdar všem a ať vám to jezdí.

Odesláno

Ale je to škoda mizet z klubu i když měníš značku. Tady to není jen o autech. Jinak ať ti dělá Kuga samou radost, mě se Kuga velmi líbí.

Odesláno
Nemusíš odejít, je tady x lidí co má jiný značky aut;)

A Ford Kuga je moooc dobrej výběr:super

Co tam budeš mít za motor?

1.6 110Kw předokolka,nejsem lyžař:)

Odesláno

Tož to je jasný že už to nebude ono, ale být tady můžeš, a pochlubit se fotečkou a nějakým infem o novým mazlíkovi, Kuga a S-max se mě moc líbí a každý info kolem těhle aut uvítám:D

Odesláno

Jak je psano vyse pokud Ti bylo s nami dobre neni duvod sem na forum uz nechodit kdyz jen menis znacku :papa At Ford slouzi.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak to už je ten novej model:o:o

To je paráda, jak to má velkej kufr?? Ta předchozí generace měla takovej malej, tahle by na tom měla být líp:myslim

Ale fakt krasavec;)

Odesláno

Kufr je větší jak u 307 H. Příležitostně vyfotím a foto přidám.Akorát je škoda, že pod plato, kde je dojezdovka, již téměř nic nevleze. Stěží jsem tam narval lano,lékárničku v plastové krabici, bez šance. Ale dostal jsem k autu takový(nevím jak to nazvat) futrál, kde je celá povinná výbava s suchýma zipama(takže necestuje po kufru),ale musí být venku. Z auta jsem úplně nadšený jak žehlí díry a jak se mě v něm pohodlně sedí.

Odesláno

Pěkná Kuga. :super S tou povinou výbavou mám stejný problém ve Fordu. Vozím jí za podběhem nastojato. Tak ať slouží a spoustu kilometrů bez důvodu k zastavení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...