Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chromované lišty okolo oken


taťulda

Recommended Posts

Ahoj, mám střední stupeň výbavy \"Active\", kde je součástí výbavy chromovaná lišta na spodní straně oken - zvenku vozidla ;)

Ty lišty mi ale nustále u \"B sloupku\" vyskakují a musím je zatlačovat zpět. Reklamoval jsem to, ale odmítli to uznat, že to není závada. Na salóně stála nová 5008 Allure v bílé perleti a plné výbavě a taky jí ty lišty vyskočily, šly krásně zatlačit zpět. Dost na mě hleděli, viděli to asi poprvé...:myslim

Máte s tím také někdo někdo zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerozumím formulaci \" Reklamoval jsem to, ale odmítli to uznat, že to není závada.\" Tak buď vada je nebo není. Normálně reklamuj a nech si to písemně zamítnout - ať napíšou proč reklamaci neuznávají, pak bych to začal řešit od ČOIky přes Zastoupení Peugeotu a klidně i ve Francii. A ještě bych jim poslal odkaz sem na web kde to zveřejníš i s tím naskenovaným zamítnutím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když si ji objednal, tak jsem si taky říkal, jak je to neokoukané auto. Teď, než dojdu z metra domů, tak potkám dvě. Někdy tři. Jedna je v létě přesně stejná jako ta moje, dokonce i autosedačku uvnitř má stejnou :-). Teď v zimě je ale na plecháčích. A na parkovištích ji v Praze potkávám celkem často, i ve městě i vídám, řekl bych, že za poslední rok dost slušný nárůst. C4GP to zatím není, ale ta se prodává o dost déle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 měsíců později...

Ahoj,

len pre info - mne reklamáciu chrómovaných líšt okolo okien uznali. Najskôr to riešili asi ako ja - zacvakol som ich, ale po mesiaci som to reklamoval znova, tak ich objednali a vymenili. Mimochdom - menili aj komplet tesnenia dverí, pretože sa popraskali. Servisný technik po pokuse že je to moja chyba, lebo určite primrzli, nakoniec priznal, že mali šmejdového dodávateľa z Poľska... Aktuálne sa začala na spätnom interiérovom zrkadle pozdĺž spodného okraja odlupovať \"zrkadliaca\" vrstva, ale je to už po záruke...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...