Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

John - 406 2.2 HDi 151kW // jaro //

Recommended Posts

Odesláno

John, máš ich Made in Poland alebo Germany? Mám už druhú sadu nemeckých a vydržali dosť. Tieto chcem objednať aj ja, ale niekde majú Poľsko, inde Nemecko. Rozmýšľam, že si trochu priplatím a zoberiem zas nemecké. Počul som jedine, že v Poľsku je ten závod nový, inak nič. Ide mi o to, že či vydržia podobne ako tie čo som mal predtým.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jsem zvědav na ty vaše dunlop,hodně lidí píšou že po sjeti pul vzorku pneu dost hučí.Já mám zkušenosti se zimníma dunlop winter sport 3D vzorek 5,5mm hučí jak blázen a vzorek se všude trhá :nevim

Odesláno

John: Dúfam, že budeme...Onedlho sa prezujú, takže sa uvidí :)

Lukaydo 407: Mal som tie 3D a spokojnosť, vôbec nehučali a trhali sa až keď už dosluhovali. Teraz mám na zimu už druhú sezónu 4D a takisto v pohode.

John, inak sorry za offtopic :D

Odesláno

Tak máme za sebou zas komplet všechny filtry a výměnu oleje a na chvíli zas klid.  :)

Jinak letní kola už jsou obutý a jak bude asi o víkendu čas půjdou na auto.Případně další vikend kdyz nestihnu.

Odesláno

coupe.hdi : a tenhle koment má být k čemu? Osobně mě voda drží taky max na 90.... osobně pokud se reší teplota tak u mě vždycky teplota oleje... ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Abych to trošku oživil konečně mám doma připravovaný brzdy z coupé... 4pístky BREMBO.

K tomu pujdou keramiky desky a na 90% Brembo kotouče.

post-984-0-72281000-1428227298_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...